Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Rustig gelegen en goed ingericht huis met een ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
3 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Puy-Sanieres, Hautes-Alpes, Provence

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 15 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Hanneke d ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Rustig gelegen en goed ingericht huis met een schitterend uitzicht op de bergen!”
Beoordeeld op 13 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Fijn en goed ingericht huisje met werkelijk een schitterend uitzicht op de bergen. De omgeving biedt veel afwisseling. Het meer ligt op zo'n kwartier rijden van het huisje. Wandelpaden beginnen direct in de buurt. Eigenaar en zijn vrouw erg vriendelijk.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 aug 2017
Thanks a lot ! It was a great pleasure to welcome your family here. And do not hesitate to share with us your ideas on what we can do to deserve the fifth star.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BURGEL M
1 beoordeling
Beoordeeld op 18 september 2018 voor een verblijf in september 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
yesmiss76 ...
Dieppe, France
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
Beoordeeld op 20 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
23 aug 2018
Ah mais oui , revenez! Car c'est notre meilleure récompense : de nouveaux amis ! Et nous avons une triathlète dans la famille, quel belle aventure, ce sont des personnes exceptionnelles et c'est un "b'honneur" d'avoir quelques attentions pour les encourager !
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jacques-E ...
Le Havre, Frankrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 12 juli 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 65+
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 jul 2018
Merci Evelyne et Jacques , c'était très agréable de vous avoir deux semaines aux Vignets. Nous espérons vous y revoir !
Sylvie et Michel
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Safari780 ...
2 beoordelingen
Beoordeeld op 25 juni 2018 voor een verblijf in november 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 sep 2018
C'est vrai, souvent au vacances d'automne, alors que dans certains régions c'est déjà l'hiver, les Alpes du Sud ont droit à un supplément de douceur! Merci pour ce commentaire et à très bientôt!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
bernadett ...
2 beoordelingen
Beoordeeld op 19 mei 2018 voor een verblijf in oktober 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
20 mei 2018
Merci pour ce chouette commentaire, à cet été !
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
wolf-kien ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 25 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
31 jul 2017
Merci beaucoup pour cette belle description, et la gentillesse de votre commentaire! Au plaisir de vous revoir aux Vignets.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen