Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Cozy restaurant”
Beoordeling van The Family Restaurant

The Family Restaurant
Geclassificeerd als nr. 14 van 186 Restaurants in Kata Beach
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 1 - US$ 15
Gegevens restaurant
27 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk weg uit de grote massa toeristen kun je in dit kleine gezellige restaurantje lekker eten.
Leuk personeel dat oprecht vriendelijk is. Absoluut een aanrader.

Bedank Eline S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TataFamily, Gérant van The Family Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 maart 2017
Google-vertaling


197/5000
Dear Customer,
Thank you very much for your encouragement. We hope that you have had a wonderful evening with us, and that we will have an opportunity to welcome you again! see you soon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (524)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 524 beoordelingen

14 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens ons verblijf in the shore at katathani zijn we hier 2 keer komen dineren.
Wij houden van Thais eten in een lokale sfeer. Dit restaurant weet beiden perfect te combineren.
We aten buiten op het gezellige terras, we kregen een super vriendelijk bediening. Je ziet dat deze mensen hun job met hart en ziel doen!
Het heerlijke eten wordt bereid in de open keuken, grote porties.
Enkel maar lof voor dit etablissement! Aanrader!

Bedank BramT99
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TataFamily, Gérant van The Family Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 maart 2017
Google-vertaling

Dear Customer,
Thank you very much for your praise. We are delighted to see that you enjoyed our hospitality and our setting. Our authentic and concocted cuisine made with fresh ingredients has also allowed you to spend a beautiful evening. All this makes us very happy. We hope to see you again as soon as possible!
see you soon !

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben vanavond hier gegeten dankzij de aanbevelingen op TripAdvisor. Je zou hier zo aan voorbij rijden, maar wat zijn we blij dat we hier gegeten hebben. Eenmaal aangeschoven werden we meteen zeer klantvriendelijk geholpen, je wordt ook niet dwingend aangesproken op straat.. en het eten is echt goed en lekker!! Enorme hoeveelheden voor weinig geld! Zeker n bezoekje waard!!

Bedank ChicaMonica
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TataFamily, Gérant van The Family Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 november 2016
Google-vertaling

Dear Customer,
Thank you very much for this comment that pleases all our staff. Our little family does its utmost to satisfy you. We hope to see you again as soon as possible. We can reserve a table in our air-conditioned room. See you soon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 april 2016 beoordeeld

Als je het restaurant ziet, denk je niet dit is het nummer 1 restaurant van Kata. Maar als je een plaatsje kunt bemachtigen merk je gelijk dat dit helemaal verdiend is. Heerlijk eten, vriendelijke bediening. De gerechten zijn bereid met extra aandacht voor smaak en uitstraling. Super! Klein restaurant met ongeveer 8 tafels.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Marian N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TataFamily, Gérant van The Family Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 april 2016
Google-vertaling

Dear Customer,
Thankyou very much for your comment. Our restaurant has a bathroom and a terrace, free wifi, clean toilets, baby chairs ... all the comforts for a good evening sipping fresh and authentic Thai dishes. Do not hesitate to book your table via Facebook! See you soon !

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Een perfect restaurant, op prijs/kwaliteit. Zeer lekker, vers eten met goede producten. Het pand was vroeger "Red Duck", is nu in zijn stijl een waardig opvolger voor "Red Duck". Zeer goede, gepersonaliseerde service ook. Doe zo verder. We komen zeker terug ! (We zijn Kata permanent residenten)

Bedank Peter V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TataFamily, Gérant van The Family Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 augustus 2015
Google-vertaling

Dear Peter,
Thank you first of all for your very nice comment. You are quite right. Our restaurant is in the former location of "Red Duck", you know the qualities. Just like our friends, we try to get our customers well, and suggest the best dishes. We also make sure to remain affordable, and maintain a family atmosphere. We are delighted to have you now among the members of this beautiful and great family! See you soon !

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In The Family Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding