Aanbieding bekijken
Volledig restitueerbaar voor 06-04-23
TravelocityUS$ 154
Vio.comUS$ 154
Beoordeeld op 22 juli 2022

We hebben tijdens de hitte dagen twee overnachtingen met op de eerste avond een driegangendiner doorgebracht in dit speciale "hotel". Het is een verzorgingsinstelling waar ook een aantal hotelkamers kunnen worden geboekt. Prachtige kamer met een goed werkende airco ( was echt nodig nu ), prima bed en grote badkamer met inloopdouche. Het driegangendiner was voortreffelijk ( keuze uit aantal voorgerechten en hoofdgerechten) met als toetje een heerlijk verrassingsdessert ! Mooi gepresenteerd, redelijke porties en lekker ! Met bovenop goede bediening ! Ook het ontbijt was de moeite waard. Het doet mogelijk wat vreemd dat je tussen herstellende bejaarden zit maar bediening blijft in orde. We hopen terug te kunnen komen. Proficiat !!!

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 1 juni 2022

We verbleven 4 nachten in dit hotel in een kamer op het gelijkvloers. De kamer was perfect in orde, voldoende ruim met een zeer goed bed en een ruime badkamer met een inloopdouche. Voor ons hoeft het dagelijks verversen van de handdoeken niet en ik vroeg me af waarom men de keuze niet aan de gasten laat om al dan niet de handdoeken te wisselen. Het ontbijt biedt voldoende keuze aan brood en beleg, fruit en yoghurt. Vermits het hotel een zorghotel is voor gasten die revalideren, wordt het ontbijt aan tafel gebracht voor hen die het wensen. Ook de bestelde eitjes worden worden voor iedereen aan tafel gebracht, steeds met de glimlach. Het hotel heeft ook een eigen restaurant, maar daar hebben we slechts eenmaal gebruik van gemaakt omdat de wachttijd tussen de verschillende gangen ons lang leek. Er was ook geen keuze voor een aperitief drank (alleen porto). We hebben geapprecieerd dat er een beveiligde fietsenstalling is en dat het hotel gelegen is in de nabijheid van fietsknooppunten.

Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 6 oktober 2021

Via een aanbiedingssite geboekt. Twijfelde eerst vanwege het woord 'zorghotel'. Wat moet je je daarbij bedenken? een soort luxe ziekenhuis? Op plaatjes zag het er allemaal erg mooi uit en het was betaalbaar voor 2 nachten met ontbijt en 1x diner, dus de gok maar genomen. Het heeft onze verwachtingen helemaal overtroffen. Wat een mooi hotel. Grote en hele schone kamers, met een riante inloopdouche, hoge toilet, verstelbaar bed, en visueel ook aantrekkelijk met al die kleurtjes. Het restaurant is gezellig en je kunt er heerlijk eten. Het terras is o.k. maar het uitzicht jammer genoeg niet. Je kijkt tegen een saaie grasmat aan. Hier zou nou zo gemakkelijk een bloemenbed van gemaakt kunnen worden.
We hebben er 2 heerlijke nachten gehad tussen de revaliderende mensen. Dat gaat prima samen. Het personeel is daardoor erg vriendelijk. Het zijn echt verzorgenden, dat merk je echt. Dus twijfel niet, doen !

Datum van verblijf: september 2021
Beoordeeld op 6 september 2021 via mobiele applicatie

Dit hotel moet je ervaren hebben! Waarom? Je zou kunnen denken: "Zorghotel Udens Duyn, wat moet ik daar, ik heb toch geen handicap" ... Dan vergis je je behoorlijk! Dit hotel is van alle gemakken voorzien. Een heerlijk restaurant met smaakvol opgediende gerechten (zie mijn foto's) en 's morgens een lekker ontbijt. De slaapkamers zijn van alle gemakken voorzien met comfortabele bedden. Het personeel is bijzonder aardig. En deze omgeving leent zich heel erg goed om een mooie fietstocht te maken met een e-bike door het Brabantse landschap met zijn idyllische dorpjes. Kortom dit hotel is voor herhaling vatbaar. En niet te vergeten 500 meter van het hotel af kun je al heel erg mooi wandelen door het natuurgebied de Maashorst

Kamertip: Huur een e-bike als je er geen hebt bij de Mastworp
Datum van verblijf: september 2021
Beoordeeld op 5 juli 2021

Dit zorghotel is ook voor gewone reizigers aan te bevelen. Mooie kamers, vriendelijk personeel, compleet ontbijtbuffet en voortreffelijk avondeten. Dit alles voor een heel acceptabele prijs, zeker als je - zoals wij - het geluk hebt dat je niets hoeft te betalen voor het parkeren.

Kamertip: Alle kamers zijn prima.
Datum van verblijf: juni 2021