Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed eten, niet overvloedig”
Beoordeling van Humphrey's restaurant Uden

Humphrey's restaurant Uden
Geclassificeerd als nr. 27 van 63 Restaurants in Uden
Keukens: Frans, Internationaal
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
Beschrijving: Wij bieden een drie gangen keuzemenu voor euro 25,955
30 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Met collega's een gezellig avond gehad buiten in de tuin. Het eten was goed, maar de porties zijn een beetje mager. Bijgerechten duidelijk minder. Saltimboca goed maar aan de kleine kant. Een grote eter heeft er te weinig aan. Sfeer en bediening in orde. Glas witte wijn €3,95 aan de hoge prijs gezien de hoeveelheid die je in je glas krijgt.

Bedank TomTVE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HumphreysBeheer, Guest Relations Manager van Humphrey's restaurant Uden, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 juni 2018

Bedankt voor uw feedback.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (69)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

9 - 13 van 69 beoordelingen

26 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dankzij Jet is het een geweldige avond geworden! Jet stond altijd voor je klaar, niks was te gek! Echt top!!!!

1  Bedank mhoogewoud
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HumphreysBeheer, Guest Relations Manager van Humphrey's restaurant Uden, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 mei 2018

Bedankt voor uw recensie.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 mei 2018 beoordeeld

Ga nooit naar Humphrey's toe want ben eenmaal geweest wil je steeds weer terug! Ik eet er altijd heerlijk, mooie ambiance, vriendelijk personeel. Echt een aanrader!

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Johan H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HumphreysBeheer, Guest Relations Manager van Humphrey's restaurant Uden, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 mei 2018

Beste Johan, bedankt voor uw recensie. Fijn om te lezen dat alles altijd naar wens is. Hopelijk toch tot een volgende keer!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Vond het er erg druk/rumoerig, maar het eten was erg lekker. Erg mooie, groene locatie in oude boerderij.

We gaan hier vast nog eens eten.

1  Bedank KarinZH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HumphreysBeheer, Guest Relations Manager van Humphrey's restaurant Uden, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 mei 2018

Bedankt voor uw recensie.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Drukte alom waardoor een tafelgesprek wat van zijn prettige intimiteit dreigt te verliezen.
Aan keuze in het driegangenmenu geen tekort.
Ruime porties.
Lekker.
Attente bediening.
Kaas al dessert inbegrepen was een heuse meevaller.
Water niet goedkoop maar wijn dan weer wel.
Waar voor je geld.
Voor herhaling vatbaar.

Bedank Bart V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HumphreysBeheer, Guest Relations Manager van Humphrey's restaurant Uden, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 maart 2018

Bedankt voor uw recensie.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Humphrey's restaurant Uden bekeken, bekeken ook

 

In Humphrey's restaurant Uden geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding