Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker en mooi oceaanzicht”
Beoordeling van Surfers Beach Restaurant

Surfers Beach Restaurant
Geclassificeerd als nr. 1 van 4 Restaurants in Takamaka
Prijsklasse: US$ 12 - US$ 88
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Buiten zitten, Reserveringen
28 maart 2017 beoordeeld

Mijn eten was zeer lekker, dat van de buren zag er ook lekker en voldoende uit. Er staan enkele tafels op het strand en er zijn ook comfortabele ligstoelen beschikbaar voor tijdens de aperitief/degustief. Heerlijk eten in de schaduw, op het strand onder de palmbomen met frontaal zicht op de oceaan, top

Bedank Luc V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
wessex1963, Manager van Surfers Beach Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 maart 2017
Google-vertaling

Dear Luc V
We are glad you enjoyed the occasion and the tasty dishes you had. should you return to the Seychelles again please do come again for more of what we have to offer. We hope you enjoyed the rest of your holiday in the Seychelles.
The Surfers Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (561)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 561 beoordelingen

12 augustus 2015 beoordeeld

Leuk restaurantje voor onderweg. Wij waren naar Jardin de Roi geweest en hierna bij Surfers geluncht. Overigens geen surfers gezien!

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Fonk4A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Richard Y, Manager van Surfers Beach Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 augustus 2015
Google-vertaling

Dear Fonk4A
Vielen Dank für Ihre Kommentare zu unserem Haus, sind wir froh, dass Sie genossen das Erlebnis. Die Surfsaison an unserem Strand wird übrigens nächsten Monat September Oktober & November beginnen, wenn die Brandung ideal für Surfer ist.
Thank You
M Young
Manageress

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 november 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Zojuist bij surfers wezen eten. Spaghetti alla arabiata. Op zich heer genoeg maar er kwam nog een additioneel sausje erbij op tafel. Ik hen wat geproefd maar het is heet!!! Prima gegeten met mijn voetjes in het zand. Jammergenoeg geen wifi maar de sfeer en bediening maken dit ruimschoots goed. Als je ff klaar bent met de buffetten in de hotels. Prima uitwijklocatie bij surfers. Prima eten met fijne bediening tegen een redelijke prijs.

Bedank Marcus K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Richard Y, Owner van Surfers Beach Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 mei 2015
Google-vertaling

Sehr geehrter Markus K
Danke für einen Beitrag auf Surfer-Strand-Restaurant, sind wir froh, dass Sie Ihre gesamte Erfahrung mit uns genossen. Bitte geben Sie zurück für einige mehr unserer kreolische Gastfreundschaft und eine ausgezeichnete Küche sollten Sie sich entscheiden diese magischen Inseln zurückkehren. Wir freuen uns auf Ihre benutzerdefinierte und Patronat in den nächsten Zukunft.
Grüße
R. Young
Director & Owner

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 oktober 2013 beoordeeld

Goed eten, prachtig uitzicht op de zee ! speciale menukaart op de muur met veel meer keus dan op de gewone kaart.

Bedank Jeroenhts
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Richard Y, Manager van Surfers Beach Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 januari 2014
Google-vertaling

Thank you for your review on Surfers Beach Restaurant, we are glad you enjoyed your day, the food and the views of the sea. Our menus are currently being redone and the items on the chalk board will also be on the main menu. The chalk board is actually for the chefs’ specials.

We hope you enjoyed the Seychelles and your time here and if you do come back for another visit please do not hesitate to return for more of our hospitality.

M Young
Manageress

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 oktober 2013 beoordeeld

gevarieerde kaart met bijzondere gerechten zoals krab met kokos, gember of knoflooksaus en die was erg lekker. Ook de kokostaart met kokosijs is een aanrader

Bedank Jeannette L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Richard Y, Manager van Surfers Beach Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 oktober 2013
Google-vertaling

Many thanks for your super review on Surfers Beach Restaurant. It was very short but sweet and lovely. We are glad you enjoyed the experiance and hope one day that you will return to Seychelles and visit our establishment again. You nice comments have been shared with the staff and Chef for encouragement.

We are glad you enjoyed the menu with the special dishes such as the crab with coconut, ginger & garlic sauce. The coconut cake with coconut ice cream is a favourite amongst many of our returning patrons.

M.Young
Manager/Owner

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Surfers Beach Restaurant bekeken, bekeken ook

 

In Surfers Beach Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding