Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“fantastisch”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Luxe kamperen op het Franse platteland
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Luxe kamperen op het Franse platteland
PANAMA JACKS: LUXE KAMPEREN OP HET FRANSE PLATTELAND
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Luxe kamperen op het Franse platteland
PANAMA JACKS: LUXE KAMPEREN OP HET FRANSE PLATTELAND
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Clussais-la-Pommeraie, Deux-Sevres, Nouvelle-Aquitaine

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
suzywuyts
Antwerpen, België
1 beoordeling
“fantastisch”
Beoordeeld op 23 augustus 2017 voor een verblijf in Juli, 2017

Voor wie rust zoekt, de ideale plek om te vertoeven op vakantie.
Luxe tent waar je alles hebt wat nodig is.
Super ontvangst en alle comfort voor wie graag iets meer wil dan gewoon kamperen.
Frans en Inge helpen je met al je wensen en zorgen dat je verblijf zorgeloos verloopt
Voor mij de beste vakantie in jaren :)

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
23 aug 2017
Dikke mercie voor deze mooie commentaar Suzy. Hopelijk tot snel weer terug bij Panama Jacks.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
105bartv
Niveau 3 bijdrager
12 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 28 augustus 2017 voor een verblijf in Augustus, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 aug 2017
Bart and Erin,
Thank you very much for these nice comments. We are glad you enjoyed our Belgian cuisine and look forward to see you again at the Panama Jacks !
Inge and Frans
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sven V
1 beoordeling
Beoordeeld op 23 augustus 2017 voor een verblijf in April, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 aug 2017
Thank you very much for this beautiful comment Sven. Hope to see you back again next year !
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jessica B
1 beoordeling
Beoordeeld op 26 augustus 2017 voor een verblijf in Augustus, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
27 aug 2017
Bonjour Jessica,
Nous vous remercions pour les très bons commentaires. Vous êtes toujours les bienvenus chez Panama Jacks et nous espérons que vous reviendrez
Inge et Frans
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
vanaf
US$ 68
/
Nacht
Week
Boek nu
Of stuur de eigenaar een bericht
Betaal veilig bij deze accommodatie
Betaal nooit voor je vakantiewoning via rechtstreekse overboeking.
Meer informatie over veilig betalen.
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen