Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.721)
Beoordelingen filteren
2.721 resultaten
Waardering van reizigers
1.494
748
287
95
97
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.494
748
287
95
97
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.721 beoordelingen
Beoordeeld op 14 juni 2018

Zeer vriendelijke medewerkers hele rondleiding gehad, prachtige kamers met een mooi uitzicht over zee, mooie bar leuk alla carte restaurant met echt goed eten, vriendelijke ambiance met leuk terras !!

Verbleef: mei 2018
1  Bedank willem12018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
General M, General Manager van Aquila Rithymna Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 juni 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for choosing the Aquila Rithymna Beach Hotel for your stay in Crete and for providing us with such a positive review.

I am delighted that you were pleased with your stay. I know that my team will feel extremely proud to learn that you appreciated their services and that they enhanced your stay.

Thank you for taking the time to share such a positive review and we look forward to welcoming you again in the very near future.

Kindest regards
Kostas Damanakis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 mei 2018

Het hotel is niet het nieuwste meer, maar voldoet op alle fronten. Vanaf het eerste moment (vrijdag 11 mei) voelde alles okay aan. Enkele waarnemingen en opmerkingen.
1) we hadden voor all-in gekozen, maar dat bleek slechts te gaan om de meest basale consumpties. Beperkt all-in lijkt een betere term.
2) bediening is zeer vriendelijk (met een glimlach), maar alvorens je kunt genieten van je consumpties moet je wel altijd eerst via hen bestellen en dan kan het voorkomen dat je een behoorlijke tijd moet wachten.
3) Voor elke consumptie moet een rekening worden ondertekend. Dat begon ons na verloop van tijd een beetje tegen te staan. Alles wordt geregisteerd.
4) Keuken is goed en gevarieerd, maar het eten is vaak niet warm. Werd door meerderen een opmerking over gemaakt.
5) programma in de avond is beperkt.
6) kamer (wij zaten op 256, zee-zij-aanzicht met oog op stadje in de verte) was goed.
7) wij vonden het opvallend dat de directie de eigen auto pal voor het hotel neerzette. Geen reclame om dan nogal dure merken te zien, zoals bijvoorbeeld Porsche. (beetje vreemde indruk)
8) goede airco! Stil en voortreffelijk koelend
9) gratis wifi (en werkte prima, de hele week door)

Onze conclusie: goed hotel, vriendelijk personeel, maar de vijf sterren worden niet gehaald. Onze vakantie heeft zeker aan zijn verwachtingen voldaan, maar we kennen ook wel betere hotels tegen soortgelijke prijzen.

  • Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Talenter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
General M, General Manager van Aquila Rithymna Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 mei 2018
Google-vertaling

Dear Guest

We are delighted to know that you had such a wonderful holiday in Crete and we thank you very much for choosing the Aquila Rithymna Beach Hotel.

I am very pleased that our hotel fulfilled all of your holiday needs. Your positive & constructive comments have been shared with the whole of my team. We are always very appreciative of all feedback we receive and thank you for taking the time to provide your review.

Thank you once again for choosing the Aquila Rithymna Beach Hotel and we look forward to welcoming you again in the very near future.

Kindest regards
Kostas Damanakis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 mei 2018

Ik ging met mijn gezin (man, dochter, schoonzoon, stiefdochter) ter gelegenheid van mijn 60e verjaardag 1 week naar dit hotel. Het was in één woord fantastisch. We hebben ongelofelijk genoten van alles wat dit complex te bieden heeft. All inclusive was voor ons een goede optie. Wel veel op de kaart dat bijbetaald moet worden, maar dan nog is alles in de all inclusive formule in overvloed aanwezig.
Als eerste: alle maaltijden in buffetvorm zijn heerlijk. Veel variatie, vooral heel veel verse groenten gebruikt, we hebben niet 1 x hetzelfde gegeten. Ook de kok die aparte warme gerechten uitserveert is goed bezig. Gevarieerd en prima klaargemaakt.
De bediening in het restaurant is zeer klantvriendelijk, persoonlijk geïnteresseerd en bereid om een stapje extra te doen met een glimlach. Vooral Stellios (wijnspecialist) was onze favoriet. De laatste avond heeft hij samen met zijn collega waar ik helaas de naam van ben vergeten voor ons onvergetelijk gemaakt door de VIP treatment. Ronde tafel op het terras in de zonsondergang, rode rozen op de tafel, en volle aandacht. Heerlijk!
De kamers zijn prima ingericht, de airco doet het goed, alles is keurig schoon en compleet. Persoonlijk heb ik liever een inloopdouche dan een bad, maar dat is een kwestie van smaak.
De ligging van het hotel in een prachtig bijgehouden park met palmen en bloeiende planten en bloemen, de fijne zwembaden (ook zoutwater), met pool-bar, strand met beach-bar en Kosta die de strandbedden onder de tent regelt: alles uitstekend. We hebben 2 keer deelgenomen aan de thema avonden (Griekse avond en Italiaanse avond). Heel leuk op het terras van het zwembad restaurant met alweer een geweldig buffet met passende gerechten, en muziek en dans tot diep in de nacht.
We vonden de gala avond een beetje suf. Het is eigenlijk gewoon een aangekleed diner buiten op het terras van het a la carte restaurant. En helaas was in het begin de bediening erg traag, maar dat werd later op de avond wel goedgemaakt. Ik had me bij een gala diner iets anders voorgesteld.
De lounge bar met terras buiten (met af en toe live muziek) is heel fijn voor cocktails voor en na het diner. Er was ook nog een afternoon-snack, maar eerlijk gezegd hadden we steeds zo veel te eten (ontbijt, lunch, diner) dat we die snack hebben gelaten voor wat het was. Zag er overigens wel heel lekker uit.
Er zijn voor alle leeftijden leuke activiteiten (sportief en minder sportief), en zo te zien een hele goede kinderclub. Het strand is direct aan de deur (geen weg ertussen), en ook de voorzieningen op het strand zijn prima. Er mogen geen stoelreserveringen met handdoeken worden gedaan. Goede regeling.
Wij waren heel erg tevreden en blij verrast met alle goede voorzieningen. Veel gasten die wij spraken komen er vaker, en dat kunnen we ons voorstellen.
De dames en heren aan de receptie zijn ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom: alleen maar heel veel complimenten. Ik denk dat we nog wel eens terug zullen komen.

Kamertip: hoofdgebouw kiezen, met zeezicht.
  • Verbleef: mei 2018, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank helenschoettler
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
General M, General Manager van Aquila Rithymna Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 mei 2018
Google-vertaling

Dear Guest

Thank you for choosing the Aquila Rithymna Beach Hotel and for taking the time to provide us with your excellent review.

I was delighted to learn that you loved our hotel so much and that we exceeded your expectations. Our aim at the Aquila Rithymna Beach Hotel is to ensure that our guests receive a first class service and it is wonderful to receive such a positive, personal recommendation, one which we highly value and appreciate.

Please be assured that your praise has been shared with the whole of my team and I am sure they would ask me to pass on their thanks to you. It means a great deal to my team and I to know that our efforts have been appreciated.

It was a great pleasure to host you and thank you once again for taking the time to provide us with your valuable feedback. We look forward to welcoming you back in the very near future.

Kindest regards
Kostas Damanakis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 april 2018 via mobiele applicatie

Een heerlijk hotel met 3 zwembaden en het strand aan je voeten. Zeker in deze periode ruim plek. Geen handdoeken leggen. Iedereen is even vriendelijk.Manos van de cafetaria maakt altijd wel even tijd voor een praatje erg atten!Ga zeker ook eens eten in de Griekse taverne. Waar ook een kookworkshop wordt gehouden.
Het galadiner met de vriendelijke Maria en zeer goede kok is een echte aanrader in het specialiteiten restaurant. Alleen sommige kamers zijn erg gehorig door lawaai van buiten.zie bovenstaand advies.Rethimnon is makkelijk te bereiken met de bus die direct voor het hotel stopt.

Verbleef: april 2018, reisde alleen
2  Bedank InekeN3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
General M, General Manager van Aquila Rithymna Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 april 2018
Google-vertaling

Dear Guest

Thank you for choosing the Aquila Rithymna Beach Hotel for your holiday and for taking the time to provide us with your review.

I am pleased that overall you enjoyed your stay and that our hotel fulfilled all of your holiday needs. My team will be delighted to know that they met your expectations in every way and I am sure they would wish for me to thank you personally for your kind comments on their behalf.

Thank you once again for taking the time to provide us with your valuable feedback and we look forward to welcoming you back in the very near future.

Kindest regards
Kostas Damanakis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 oktober 2017 via mobiele applicatie

Hotel Rythmina Beach hotel is een mooi en groot hotel op Kreta.
We waren daar met een muziekreis van hart voor muziek.
Service in hotel was erg goed. Zeer schoon hotel en kamers.
Kamers goed en bedden heel goed.
Eten ruim keuze en voldoende aanvulling. Niks te kort, genoeg voor iedereen.
We waren met 500 medereizigers en weinig klachten gehoord. Enige minpuntje in restaurant was dat eten vaak aan de koude kant was.
Strand was erg schoon mooie zwembaden, 3 stuks maar liefst.

Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

Tijdens mijn reis vierde mijn verjaardag en kreeg van het hotel een taart aangeboden een heel leuke geste!

Al met al een hele goede vakantie in een uitstekend hotel

Verbleef: oktober 2017, reisde met vrienden
1  Bedank Rieng52
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
General M, General Manager van Aquila Rithymna Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Guest

Thank you for choosing the Aquila Rithymna Beach Hotel and for taking the time to provide us with your excellent review.

I was delighted to learn that your holiday with us was a truly memorable one and that we exceeded your expectations. It is always so wonderful to receive such a positive personal recommendation. Your praise has been shared with the whole of my team.

I note that you also celebrated your Birthday whilst staying with us and on behalf of the whole of my team we would like to say Happy Birthday!

Thank you once again for taking the time to provide us with your valuable feedback and we look forward to welcoming you back in the very near future.

Kindest regards
Kostas Damanakis
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken