Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aanrader!”
Beoordeling van Scloubos Tavern

Scloubos Tavern
Geclassificeerd als nr. 1 van 21 Restaurants in Agios Sostis
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 22
Keukens: Grieks
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een afgelegen plek, maar zeker de moeite om is te gaan eten. Vriendelijk personeel + fantastische banofee taart als dessert!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank kevindN2033XM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Panos L, Public Relations Manager van Scloubos Tavern, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2019
Google-vertaling

Thank you very much!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (427)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 427 beoordelingen

7 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier vanavond gegeten de aubergine was verrukkelijk de mosselen super.
De traditionele Stifado mals en erg lekker.
De penne met groente top.
ik ga hier vaker eten .
gezellig en nette bediening

Datum van bezoek: september 2019
Bedank SimcoB1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Panos L, Public Relations Manager van Scloubos Tavern, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 september 2019
Google-vertaling

Thank you very much for your kind review!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Scloubou's biedt veel traditionele Griekse gerechten aan zoals lam en stoofpotten. Het is een gezellig restaurant in een tuin en het personeel is erg vriendelijk. Zij maken dan ook graag een praatje met de gasten. De menukaart is ook vertaald naar het Nederlands. Wat je bij veel andere restaurants ziet zijn mixed grill gerechten met meerdere stukken vlees per gerecht. Dit is niet het geval bij Scloubou's. Hier bestaan de gerechten uit 1 soort vlees/vis. De koolsalade en gehaktballetjes als voorgerecht zijn ook erg lekker en niet duur. Dit geldt ook voor de rest van de menukaart. Vind je katten niet leuk of ben je er bang voor, dan raad ik je dit restaurant niet aan. In de tuin lopen namelijk veel zwerfkatten die graag wat willen eten. Zolang je ze geen aandacht geeft doen ze je niks.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank glennylovesfood
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Panos L, Public Relations Manager van Scloubos Tavern, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 september 2019
Google-vertaling

Thank you very much!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2019 beoordeeld

Het eten was prima te doen, echter was onze serveerster (kort donker haar met bril) erg gehaast en gaf je geen tijd om rustig een keuze van het menu te maken. Geen idee waar deze haast vandaan kwam gezien wij één van de weinige in het restaurant waren.

Daarom toch een puntje minder in de beoordeling voor deze tent.

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank Stehof2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Panos L, Public Relations Manager van Scloubos Tavern, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2019
Google-vertaling

We are very sorry for your bad experience!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig restaurant waar je heerlijk kunt eten, een echte aanrader, super vriendelijk personeel, echt fantastisch Grieks gegeten en de prijs is goed te doen.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Chrisvoerman1958
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Panos L, Public Relations Manager van Scloubos Tavern, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 augustus 2019
Google-vertaling

Thank you very much for your so kind review!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Scloubos Tavern bekeken, bekeken ook

Agios Sostis, Zakynthos
 
Agios Sostis, Zakynthos
 
Laganas, Zakynthos
 

In Scloubos Tavern geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding