“Heerlijk eten, goede porties en prachtig uitzicht”
Beoordeling van Aperitto

Aperitto
Geclassificeerd als nr. 2 van 22 Restaurants in Agios Sostis
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 21 - US$ 53
Meer informatie over het restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht
Dineropties: Na sluitingstijd, Diner, Reserveringen
22 mei 2022 beoordeeld

We hadden een fijne plek aan het water met prachtig zicht op Cameo island en Turtel island. Het eten was lekker, ruim voldoende qua hoeveelheid en heerlijke Griekse wijn!
Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: mei 2022

21 mei 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt lekker gegeten met fantastisch uitzicht op zee. Verfijnde gerechten en een wijnkaart waar je U tegen zegt. Tussen alle traditionele Griekse restaurants is dit een mooie afwisseling.

Datum van bezoek: mei 2022
1 oktober 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je op zoek bent naar een wat verfijndere keuken en zeer uitgebreide wijnkaart met heerlijke wijnen, dan ben je hier aan het juiste adres. Prachtig uitzicht over de zee! Niet de klassieke Griekse restaurant sfeer dus een fijne afwisseling met de andere restaurants in Agios Sostis. We zijn 2 keer geweest tijdens onze vakantie en hebben beide keren heerlijk gegeten. Personeel is erg vriendelijk. Tip: reserveer een tafel als je verzekerd wil zijn van een plekje aan de waterkant.

30 september 2021 beoordeeld

Samen met mijn vriend 12 dagen verbleven in Zakynthos, waarvan onze eerste avond ontzettend lekker hebben gegeten bij Aperitto, waarna nog 2x teruggegaan.
Ruime keuze uit heerlijke starters, hoofdgerechten en desserts, voor ieder wat wils.
Heerlijke wijn, en goeie cocktails. Personeel is heel erg vriendelijk, heeft alle tijd en stelt je op je gemak. Gezellige en sfeervolle aankleding, met een fijne loungebank voor een after-diner koffie.
Top locatie met uitzicht over de zee, en in de avond een indrukwekkende zonsondergang, met mogelijkheid om sterren van dichtbij te bekijken.
Kortom een top restaurant waar alles klopt!

22 september 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Als jong stel heerlijk pasta gegeten bij Aperitto, leuke zaak met mooi uitzicht over de zee. Vriendelijk geholpen door het personeel en op het gemakje kunnen eten.

Datum van bezoek: september 2021

Reizigers die Aperitto bekeken, bekeken ook

Agios Sostis, Zakynthos

In Aperitto geweest? Deel je ervaringen!