Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 00:00 - 23:59
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Ruime keuze uit bars en restaurants.

Zo vroeg in het seizoen is het merendeel nog gesloten. De restaurants die wel open zijn hebben vaak ... meer lezen

Beoordeeld op 25 juli 2018
Leoni L
smal maar leuk strand

het is er smal maar daar vragen ze daar ook niet om.....met de bediening van de boomerang was het ... meer lezen

Beoordeeld op 10 juli 2018
c0bien
,
Etten-Leur, Nederland
Lees alle 62 beoordelingen
  
vertaald door Google
Populaire tours & activiteiten in en om Agios Sostis
vanaf US$ 75,14
Meer info
vanaf US$ 28,90
Meer info
vanaf US$ 32,86
Meer info
Beoordelingen (62)
Beoordelingen filteren
62 resultaten
Waardering van reizigers
20
20
16
5
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
20
20
16
5
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 62 beoordelingen
Beoordeeld op 31 mei 2018 via mobiele applicatie

Het "strand" is een klein strookje, waar je nog net niet op schoot ligt bij je mede-strandgangers. Er zijn in de omgeving echt veel betere stranden te vinden. Daarnaast zit heel Agios Sostis vol met Hollanders, iets dat voor mij niet zo hoeft als ik op vakantie ben. Zou aanraden om een fiets/quat/auto te huren en wat verder weg een goed strand op te zoeken.

Datum van activiteit: mei 2018
1  Bedank kellyy_vs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 mei 2018 via mobiele applicatie

Zante biedt simpelweg betere plekken, rommelig en klein. Bedjes zijn goedkoop (6€), bediening op strand bij consumptie zijn bedjes gratis, zee is prima, rustig en ondiep.

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank Pascal v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 mei 2018 via mobiele applicatie

Het is maar een heel smal strookje strand. Het zand is er donker en oogt daardoor minder schoon.
Wat leuk is. Is dat je er een ligbed kunt krijgen als je een drankje bestelt. De boulevard is echt klein en niet mooi. Er zijn maar een paar restaurantjes en de sfeer kan beter.
Maar vanaf het strandje heb je mooi uitzicht op de zee, de ruige kust en o.a. Cameo-eiland.

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank Bettine v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 mei 2018 via mobiele applicatie

Het strand is erg klein. Wel staan er hier en daar bedjes waar je op kunt liggen als je een consumptie koopt. Heel erg rustig strand. We hebben heerlijk gelegen.

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank Lizette v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 april 2018 via mobiele applicatie

In april is het water vrij koud. Als het waait vanaf de zee/ in de winter staat het water hoog, weinig zandstrand. Boulevard loopt langs het strand. Zeer geschikt om te zwemmen, makkelijk te bereiken met trappetjes langs de kust.

Datum van activiteit: april 2018
1  Bedank ssandy1567
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken