Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Hotels.com
Expedia.com
US$ 1.297
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 14-10-22
Priceline
US$ 1.142
Aanbieding bekijken
Booking.com
Travelocity
eDreams
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (166)
Beoordelingen filteren
166 resultaten
Waardering van reizigers
107
50
6
1
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
107
50
6
1
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 166 beoordelingen
Beoordeeld op 9 oktober 2019

Gezellig hotel met heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Je kunt relaxen bij het zwembad of naar Skala Kallonis wandelen en aan het strand liggen Er zijn meerdere plekken waar je gratis ligbedden hebt als je een drtankje bestelt.

De kamers bevinden zich in aparte gebouwen achter de hoofdruimte en zijn eenvoudig maar sfeervol (geen TV). WiFi op de kamer was de meeste tijd goed. Bij het ontbijt is voldoende keuze en iedere dag hebben ze een ander ei-gerecht.

Het dorpje ligt op 15 min wandelen. Daar vind je winkeltjes en veel restaurantjes, waar je heerlijk kunt eten.

Door de centrale ligging van het hotel kun je met een auto naar alle windstreken van Lesbos. Petra en Molivos (Mithymna) zijn de moeite waard. Het versteende woud is gesloten, maar in Sigri is het museum waar je voldoende versteende boomresten ziet.

Tip; ga met een taxi (€ 10,-) naar het Limonos klooster (Saint Ignatios Monastery). Voor de ingang staat een groot bord met een plattegrond waarop een wandelpad is aangegeven. Maak met je telefoon een foto van het bord. Nadat je het klooster hebt bezocht wandel je via de achterkant van het klooster een olijfboomgaard in. Aan het einde gaat het pad over in een keienpad. Links is een vijvertje waar je schipadjes ziet als je geluk hebt. Via het keienpad wandel je door de heuivels naar beneden. Onderweg kom je wegwijzers tegen, dus het kan niet mis gaan. Aan het einde kom je op een gewone weg uit. Linksaf loop je naar Kallonis, wij gingen rechtsaf terug naar het hotel. Maar de foto komt goed van pas om te weten waar je naar toe moet.

Datum van verblijf: september 2019
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Bob H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 24 september 2019 via mobiele applicatie

Prima kamers met koelkast, föhn, douchegordijn, airco en waterkoker. Altijd warm water en uitstekende schoonmaak. Groot terras voor de kamer, grenzend aan een goed onderhouden, groene tuin. In september tot laat in een t-shirt buiten kunnen zitten.
Vriendelijk personeel, met name Elena. Zij zorgde ervoor dat we 2 kamers naast elkaar kregen. Ze heeft echt plezier in haar werk, werkt hard en zorgt voor sfeer in het bargedeelte. Altijd in voor een praatje, met een brede glimlach. Top!
Zwembad ook dik in orde, schoon en goede temperatuur. Lekker en gevarieerd ontbijt. Prima ligging tov het dorp en om de rest van het eiland te ontdekken met de auto. Mooie stranden bij Vatera, Skala Eressos, Anaxos. Authentieke dorpjes zoals Agiassos. Op korte afstand van Aegeon het Limonos klooster (saint Ignatios monastary). En absolute aanrader ook de Oerma hot springs bij Mytilini (thermaspalesvos larisos). Diverse thermale baden, infinity pool met uitzicht op de Golf van Gera. Zo mooi!
Lesbos is een prachtig eiland met super vriendelijke mensen, mooi, divers landschap, lekker weer en heel betaalbaar. Kortom Aegeon en Lesbos zijn aanraders!

Datum van verblijf: september 2019
Bedank Vivian116
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 augustus 2019

Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede prijs kwaliteit verhouding. Lekker rustig gelegen op loopafstand van een zeer prettig en gezellig centrum. Goede en veel restaurantjes met een mooi uitzicht op de kleine haven en 't strand(je). Voldoende keuze en spot goedkoop. Echte aanrader. Met een huurauto kun je makkelijk en hele leuke dagtochtjes maken.

Datum van verblijf: juli 2019
Bedank Moo-361968
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 augustus 2019 via mobiele applicatie

Fijn hotel. Erg vriendelijk en behulpzaam allemaal. Heerlijk rustige plek. Restaurants aan het strand is met tien minuten lopen te vinden. Gezellig en goed te eten! Zwembad wordt goed verzorgd en bijgehouden, net als de kamers. Het ontbijt is ok, niet héél uitgebreid, maar daar was de prijs ook naar. Van de kaart iets eten in de middag is erg goed!!
Alleen de bedden waren heel hard, de douche erg klein en putjes douche en wasbak liepen niet goed door. Maar ach...als dat alles is.....

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Soraya1012
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 juli 2019 via mobiele applicatie

Was hier samen met m’n zus 5 dagen in juli. Heerlijk hotel met prachtige tuin. Wordt door een zeer aardige en behulpzame familie gerund. Dorpje ligt op 10 min lopen met gezellige en lekkere restaurantjes aan zee.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 325anitaz
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken