Een heerlijk rustig hotel.
We verbleven hier de 2e week van september, dus na het hoogseizoen, dit was in de hoeveelheid gasten natuurlijk te merken. Het hotel heeft ca. 50 kamers, ik schat dat ca de helft nog bezet was. Dit gaf heerlijk rust aan het zwembad, geen "gevecht" om de ligbedden rondom het zwembad. ook in het hoogseizoen zijn het er volgens mij wel voldoende.
Het hotel heeft een vrij groot prachtig zwembad. Het ondiepste deel is ca. 1.10m en loopt vrij snel af naar de max diepte van 3 meter. Het is daarom zeker niet geschikt voor kleine kinderen. (voor ons een pluspunt)
Rondom de kamers en het zwembad is het terrein voorzien van prachtig groen dat dagelijks samen met het zwembad onderhouden wordt door de tuinman.
Onze kamer was van zichzelf al redelijk koel bij een buitentemperatuur van 30 graden, we hadden de (gratis) airco maar een half uurtje aan iedere avond voor het slapen gaan.
De kamer is gedateerd en kan wat onderhoud gebruiken (buitendeur klemt wat en kan daardoor niet helemaal open, badkamerdeur sluit juist weer niet goed, maar niets onoverkomelijks. we hebben hier ook geen melding van gemaakt)
De kamer is lekker ruim en voorzien van een tafelmodel koelkast, je kunt dus meer dan genoeg drinken e.d. koel houden. Deze is wel redelijk luidruchtig, wij losten dit op door deze enkel overdag te laten draaien, 's ochtends was alles dan nog steeds koel genoeg.
De badkamer is ruim genoeg, de douchecabine echter erg klein, ik schat 70*70 cm. Gelukkig wel voorzien van douchewand ipv een gordijn, dus geen geplak aan je lijf.
De service was vriendelijk en prima. De dag na onze aankomst was men vergeten onze kamer schoon te maken, dit werd na melding meteen opgelost.
De bedden waren heerlijk, met lekker stevige hoofdkussens, in de kast lagen 2 extra kussens. Volgens andere gasten zijn deze een stuk zachter, zodat je je hardheid kan kiezen. Dit hebben we zelf niet uitgeprobeerd.
Het hotel heeft een ontbijtbuffet en serveert ook lunch, maar geen diner. Bij onze vraag om diner bij aankomst om 21.00 werd wel aangeboden om wat tosti's te maken, maar aangezien het dorp maar 5 minuten lopen is hebben we hier geen gebruik van gemaakt. Het ontbijt is uitgebreid genoeg, zeker met de jam's, iets van 12 verschillende soorten lokaal gemaakte soorten. Verder wat broodjes, fruit, yoghurt, hartig beleg en cereals.