R1958
Deventer, Nederland

Nieuwe gedeelte super

Beoordeling van Viva Mare Hotel and Spa
4,0 van 5 bollen8 sep 2019 beoordeeld
Wij hebben meer dan de helft van ons verblijf in dit hotel doorgebracht in de nieuwe suites van het hotel. Dit zijn echt super kamer , met fantastische bedden, mooie jacuzzi ,ruime kamers en zeer ruim balkon met uitzicht op zee, beter kan niet. Echter moet ik er wel bij vermelden dat het oude gedeelte van het hotel wel aan renovatie toe is. Dit geef ik in vergelijking met het nieuwe gedeelte nog maar drie sterren maximaal. Ze hebben namelijk van familiesuites die bestonden uit twee gedeelten twee aparte kamers gemaakt met alleen een tussendeur die dus dicht zit maar hierdoor wel gehorig is geworden. Het personeel is erg vriendelijk en het eten goed voor de prijs die je ervoor betaald, wel vaak hetzelfde, maar daar is dus de prijs ook naar. Twee fantastiche mooie zwembaden.
Datum van verblijf: augustus 2019
Kamertip: kies voor de nieuwe suites die zijn namelijk super
Sun Rise Hotel pool
      7.4 km van Viva Mare Hotel and Spa
      5.3 km van Viva Mare Hotel and Spa
      Meer hotels in Eftalou bekijken
      Beoordeeld op 3 september 2019

Met gezin, 5 volwassenen en 4 kinderen van 13- t/m 18 jaar een heerlijke vakantie gehad. Super mooie fam kamers met prachtig uitzicht op het water en de mooie tuin. Het eten was iedere dag weer een verrassing in smaak en variatie. Zeer vriendelijk personeel dat niet nadrukkelijk aanwezig was. De schoonmaak van de kamers was prima. Ook voor vragen was er de volledige aandacht van het personeel.
      De bedden waren heerlijk ruim en zorgden voor een goede nachtrust. Kort samengevat, een super fijne vakantie en we komen zeker weer terug.

Kamertip: geen hoogbouw, niet rolstoelvriendelijk, mooi hotel met goede service. Top !
      Beoordeeld op 28 augustus 2019

t
      We hebben een heerlijke vakantie gehad met onze drie tieners (16,12,12). Prachtige hotel, mooi kamers, geweldig uitzicht, heerlijke zwembaden. Het eten is prima en kamers keurig schoon. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Onze zoon was de eerste dag flauwgevallen en hard gevallen. Hij moest met de ambulance naar het ziekenhuis. Super geregeld door de eigenaresse, heel aardig en behulpzaam. Volgend jaar hopelijk weer!

Beoordeeld op 10 augustus 2019 via mobiele applicatie

Ik was eerst wat sceptisch over een all inclusive, mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Het is een heerlijk rustig en klein hotel. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam, de zwembaden zijn héérlijk. Het is is prima voor de prijs die je betaald. Het

Beoordeeld op 29 juli 2019

Mooi hotel, prachtig zwembad. Vriendelijke medewerkers en die hun best doen om jouw een fijne tijd te bezorgen. Toen wij er waren was het eten niet altijd goed maar zeker niet slecht. Jammer dat het avonds stil was, geen achtergrond muziek op het terras.

Beoordeeld op 15 juli 2019

Super mooi hotel! Gafe suite met jacuzzi lekker ruim ook! Het personeel is super lief en helpt je met elk probleem dat je hebt! Leuke sfeer in het hotel. De Spa is ook zeker de moeite waard. Van het uitzicht alleen al word je helemaal ontspannen. Zeker een aanrader!