Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig avondje, heerlijk gegeten.”
Beoordeling van Dili-Dili

Dili-Dili
Geclassificeerd als nr. 2 van 2 Restaurants in Melidoni
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 1 - US$ 20
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Dili-Dili is zeker een aanrader, super vriendelijke personeel en heerlijk eten. Na deze avond komen we zeker nog eens terug hier. We hebben een leuke avond gehad.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank marchY6924FR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (79)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 79 beoordelingen

16 mei 2019 beoordeeld

Lekker eten in leuk dorp; iet-of-wat lange wachttijd voordat eten klaar was. Hele schappelijke prijzen. Lekkere Tzatziki!

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank Ronald B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
420gianniss, Ιδιοκτήτης van Dili-Dili, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 mei 2019
Google-vertaling

Thank you for your review. We will be happy to see you again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Na bezoek aan de melidoni grot en het reptielenhuis, hier neergestreken voor een Griekse lunch. Super vriendelijke eigenaren vol terras en lekkere Griekse dingen gegeten met uiteraard een heerlijke frappe! zeker de moeite waard om hier naar toe te gaan. Op terugweg langs olive oil factory ook interessant om te zien. Al met al een leuk Grieks uitje. #visitmelidoni!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank irmipasa4
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giannis S, Ιδιοκτήτης van Dili-Dili, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2018
Google-vertaling

Thank you for your review. At your service.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel vriendelijke bediening, super lekker eten voor een spotprijs en bevindt zich op een gezellig pleintje. Wij Belgen op hun terras naar het WK voetbal gekeken en mochten zelfs onze vlag aan hun ballustrade hangen :-) toprestaurantje!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank 808vickyr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giannis S, Ιδιοκτήτης van Dili-Dili, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juli 2018
Google-vertaling

Thank you for your kindly words, we are very pleased for all the good and quality time you had in our restaurant!!! We hope to see you again at your next trip in Crete.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten bij dit restaurantje op een leuk pleintje. Ook een goede bediening en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Probeer de moussaka eens. Deze was heerlijk.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank jordihage
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giannis S, Ιδιοκτήτης van Dili-Dili, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juli 2018
Google-vertaling

We are honored from your kind words. We will be glad seeing you again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Dili-Dili bekeken, bekeken ook

Melidoni, Rethymnon Prefecture
Perama, Rethymnon Prefecture
 
Panormos, Rethymnon Prefecture
Margarites, Rethymnon Prefecture
 

In Dili-Dili geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding