Destinia.com
StayForLong
Beoordeeld op 15 mei 2022 via mobiele applicatie

Na een persoonlijke ontvangst door de familie zijn we écht behandeld als gasten! Geen vraag was teveel, er werd interesse getoond in de trips die we die dag gemaakt hebben en er werden opties aangeboden wat we nog meer konden bezoeken/ondernemen.

Kamertip: Wij waren medio mei in Christina’s garden en voor toeristische begrippen erg rustig. Echter dat is wat geheel Lesbos uitstraalt : RUST !
Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 2 mei 2022

Er werd veel meer geld gevraagd dan dat we eigenlijk hoefden te betalen en de eigenaar dreigden met de politie bellen. De kamer was niet optijd klaar .we hadden bijna ons vliegtuig gemist omdat de eigenaar zo lang bezig was met ons meer geld proberen te laten betalen.

Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 22 augustus 2020 via mobiele applicatie

Super schoon en gezellig appartementencomplex. Wordt gerund door een familie. Iggy (vader) is erg joviaal en heeft een typische Griekse harde stem.
Hij is erg begaan met zijn gasten en totaal niet vervelend als je elders vertier of gezelligheid zoekt! Ook de kids hebben genoten van het zwembad waarin diverse attributen voorhanden waren om te spelen.

Ik raad iedereen aan om in ieder geval 1 keer te eten in het restaurant want de keuken is erg goed (heerlijke vis, aanrader!)

Datum van verblijf: augustus 2020
Beoordeeld op 23 juli 2020 via mobiele applicatie

Doordat ons appartement ivm Corona dit jaar niet open ging werden we omgeboekt naar Christina 's Garden.
Nadat we de recensies hadden gelezen waren we wel een beetje geschrokken. Gelukkig was onze ervaring anders.
Prachtige en vooral schone appartementen. Vader is inderdaad door zijn luide stem en joviale gedrag aanwezig maar wij hebben absoluut geen last van hem gehad. Wij hebben hier niet gegeten en eigenaren deden daar niet vervelend door. Gewoon leuke gesprekken gehad. Bij aankomst kregen wij een formulier met regels en tips. Voor hen ook nog even wennen ivm de Corona regels maar was prima geregeld. Appartementen zijn super schoon. Dagelijks, dus ook op zondag schoon gemaakt. Twee keer per weer schone lakens en handdoeken. Heb je meer nodig dan kun je dit vragen. Heerlijk zwembad.

Datum van verblijf: juli 2020
Beoordeeld op 21 juli 2020

Fijn, gastvrij en warm familiebedrijf, heerlijke ontbijtjes, moeder en oudste dochter (Christina) staan in de keuken. De kip souvlaki, gyros, Griekse salade, tzatziki, feta saganaki en de toetjes zijn echte aanraders! Fijn zwembad, nette kamers, het strand is op loopafstand. Leuk om een auto te huren en het eiland te verkennen. Eigenaars denken met je mee om een route uit te stippelen.
Veel gelachen met jongste dochter Elly.
De familieleden zijn harde werkers en staan van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat voor je klaar!
Heerlijke week gehad!

Datum van verblijf: juli 2020