Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (89)
Beoordelingen filteren
89 resultaten
Waardering van reizigers
41
17
6
15
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
41
17
6
15
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 89 beoordelingen
17 september 2017 beoordeeld

Als je echt voor een vakantie gaat waar een bijzondere informele en familiaire sfeer hangt dan moet je naar Christina's Garden. Wij vonden het geweldig hier. Heerlijk ontbijt voor 5 euro per persoon. Mooi zwembad en tuin. Echt een warme en bezorgde familie die er alles maar dan ook alles aan doet om het helemaal naar je zin te maken. Voor 12 euro heb je een heerlijk 3 gangen diner. Met een voorgerecht wat al 3 schalen met van alles lekkers behelst. Het is hier gewoon fantastisch. Wie voor rust en een grote diversiteit aan landschap en kleine idyllische dorpjes gaat is hier op de juiste plek!

Kamertip: Appartement 508 is koel in de zomer!
  • Verbleef: september 2017, reisde met vrienden
    • Service
Bedank Robdebom
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2017 beoordeeld

Hele simpele appartementen maar daar ben je toch alleen maar om te slapen. De bedden waren echt minder en de er was amper keukengerei.
Het zwembad, restaurant en de prijzen zijn fantastisch. Het personeel bestaat uit 1 familie en nog een paar werknemers. Iedereen is even aardig al moet je even wennen aan de eigenaar (vader). Ligging is op 5 minuten lopen van het strand. Ik zou er zo weer terugkeren als je zon, zee en rust wil.

  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank David F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2017 beoordeeld

De eigenaar en zijn vrouw en dochters waren heel gastvrij. Het eten en de accommodatie waren zeer goed. Echt een familiebedrijf, niets was te veel. Helaas heeft Lesbos een slechte naam en dat merk je wel. Weinig toerisme en dat heeft zijn weerslag. Maar...dat werd volkomen goedgemaakt door de gastvrijheid. Zeker voor herhaling vatbaar. Het is jammer dat Lesbos zo kapot gemaakt is.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank eline1963
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Buitengewoon,
Schone kamers, worden dagelijks schoongemaakt
Vriendelijke familie, vader Iggy is ietwat aanwezig door zijn luide stem maar is net als zij vrouw en dochters supervriendelijk.
Alles hele week op rekening gezet, deze klopte op cent nauwkeurig
Griekse avond, lekker, volop eten, dans tot in de late uurtjes door prof dansers en familie. Dagelijks een ontbijtbuffet voor een hele schappelijke prijs.
Leuk afwisselende nieuwe geschakelde huisjes
Wel wat kleine douche, maar wel altijd en volop warm water. Aanrader dus.

Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
Bedank Reinald P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 mei 2017 beoordeeld

prachtig resort, kleine huisjes rond een zwembad met restaurant, aan de baai van anaxos, noordelijk lesbos. de scepter wordt gezwaaid door Iggy en zijn familie, die zal je niet snel vergeten. Hartverwarmend, heel betrokken, liefdevol, altijd behulpzaam, alles kan geregeld worden. Het complex is heel comfortabel, schoon. we hebben er een ongelofelijk fijne tijd gehad. 'Griekse avond hilarisch'. Eten en drinken heel smaakvol en vers. een echte aanrader.

Kamertip: aan de zijde van het stran van anaxos
  • Verbleef: april 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank bastiaanjongerius
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken