Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (91)
Beoordelingen filteren
91 resultaten
Waardering van reizigers
41
19
6
15
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
41
19
6
15
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 91 beoordelingen
Beoordeeld op 17 augustus 2017

Hele simpele appartementen maar daar ben je toch alleen maar om te slapen. De bedden waren echt minder en de er was amper keukengerei.
Het zwembad, restaurant en de prijzen zijn fantastisch. Het personeel bestaat uit 1 familie en nog een paar werknemers. Iedereen is even aardig al moet je even wennen aan de eigenaar (vader). Ligging is op 5 minuten lopen van het strand. Ik zou er zo weer terugkeren als je zon, zee en rust wil.

  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank David F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2017

De eigenaar en zijn vrouw en dochters waren heel gastvrij. Het eten en de accommodatie waren zeer goed. Echt een familiebedrijf, niets was te veel. Helaas heeft Lesbos een slechte naam en dat merk je wel. Weinig toerisme en dat heeft zijn weerslag. Maar...dat werd volkomen goedgemaakt door de gastvrijheid. Zeker voor herhaling vatbaar. Het is jammer dat Lesbos zo kapot gemaakt is.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank eline1963
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 mei 2017 via mobiele applicatie

Buitengewoon,
Schone kamers, worden dagelijks schoongemaakt
Vriendelijke familie, vader Iggy is ietwat aanwezig door zijn luide stem maar is net als zij vrouw en dochters supervriendelijk.
Alles hele week op rekening gezet, deze klopte op cent nauwkeurig
Griekse avond, lekker, volop eten, dans tot in de late uurtjes door prof dansers en familie. Dagelijks een ontbijtbuffet voor een hele schappelijke prijs.
Leuk afwisselende nieuwe geschakelde huisjes
Wel wat kleine douche, maar wel altijd en volop warm water. Aanrader dus.

Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
Bedank Reinald P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 mei 2017

prachtig resort, kleine huisjes rond een zwembad met restaurant, aan de baai van anaxos, noordelijk lesbos. de scepter wordt gezwaaid door Iggy en zijn familie, die zal je niet snel vergeten. Hartverwarmend, heel betrokken, liefdevol, altijd behulpzaam, alles kan geregeld worden. Het complex is heel comfortabel, schoon. we hebben er een ongelofelijk fijne tijd gehad. 'Griekse avond hilarisch'. Eten en drinken heel smaakvol en vers. een echte aanrader.

Kamertip: aan de zijde van het stran van anaxos
  • Verbleef: april 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank bastiaanjongerius
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 mei 2017 via mobiele applicatie

Een echt familiebedrijf!
Vader runt de tent samen met zijn twee dochters. Moeder staat in de keuken en maakt heerlijk gerechten klaar (vraag naar de walnotencake!!)
Deze mensen doen alles om het je naar de zin te maken.
Het complex is zeer mooi en goed onderhouden.
AANRADER!!!!!

Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
1  Bedank Andy T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken