Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Familie taverne”
Beoordeling van Kounali Family Tavern

Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Restaurants in Kounali
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Grieks
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld

Zijn van heraclion naar hier gekomen met de vespa, 40min onderweg zeer gezellig en mooi uitzicht om te rijden! Een aanrader.

Goed en goedkoop kunnen eten bij de family taverne! Enkel jammer dat je hier geen uitzicht hebt.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank SandySelis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (165)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 165 beoordelingen

7 september 2019 beoordeeld

Geweldige gastvrijheid klein maar vriendelijk en zeer lekker gegeten helaas parkeren valt niet mee daar wel voor quad en fiets goede plaatsen

Datum van bezoek: september 2019
Bedank John H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 augustus 2019 beoordeeld

Na ons bezoek aan de Milatos Cave zijn we hier wezen eten. Na de Milatos Cave is het nog ongeveer 2 km doorrijden. Dit is echt een authentieke taverna. Ben je bijv. in Stalida dan moet je hier echt naar toe gaan. Een zeer klantvriendelijke eigenaresse die ook nog eens heerlijk eten klaarmaakt. En een reuze gezellig restaurantje in een bergdorpje waar nog 12 mensen wonen. Een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Henk S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juli 2019 beoordeeld

Het eten was enorm lekker, de sfeer was uitnodigend en gezellig en de service was goed. Erg aan te bevelen.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Marijn D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juni 2019 beoordeeld

Bij toeval zijn wij bij dit restaurant aangekomen. Via Sisi zijn wij het binnenland in gereden om de Milatos Cave te bezoeken. Na dit bezoek zijn wij doorgereden om uiteindelijk weer op de grote weg uit te komen. Wij passeerden dit restaurant, zag er heel gezellig uit en besloten er te gaan lunchen.
Het restaurant ligt in een smal straatje en op 2 hoeken zijn overdekte buiten terrassen gesitueerd. Parkeren is een kwestie van een plekje zoeken langs het weggetje.
Het bleek een goed restaurant te zijn dat bestierd wordt door een familie. Vader en schoonzoon staan in de keuken en de dochter doet de bediening. Er is een kaart met typische Griekse gerechten en eveneens een menu van de dag. Die dag was dat Souvlaki en die hebben wij genomen, Griekse salade erbij en vooraf brood met tzatziki.
Alles op een vredig rustige manier, vriendelijk en heerlijk van smaak. Het was niet heel druk, maar de vrouw vertelde mij dat het in het hoogseizoen ieder dag vol is.

Voor ons een absolute aanrader

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank AB1347
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Kounali Family Tavern bekeken, bekeken ook

Agia Pelagia, Heraklion Prefecture
Palaikastron, Lasithi Prefecture
 
Krousonas, Heraklion Prefecture
 
Elounda, Lasithi Prefecture
Agia Pelagia, Heraklion Prefecture
 

In Kounali Family Tavern geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding