Beoordeeld op 1 oktober 2019

Ontzettend fijn hotel op het mooie eiland Lesbos. Uitzonderlijk gastvrij, Maria en het team stellen alles in het werk om je van een onvergetelijk verblijf te laten genieten. Huur een auto, er is erg veel te beleven op het eiland. Wij komen hier zeker terug.

Datum van verblijf: september 2019
Beoordeeld op 27 augustus 2019

De kamer op zich was proper, het toilet lekte wel dus we moesten er altijd een handdoek rond leggen. De douche is met een gordijn en een laag badje dus na 5 min douche stroomde dit ook over. De badkamer stond altijd onder water. Het eten was nooit warm, groenten niet gaar. Een echte varkenskop bij het gebraad dat was niet smakelijk. Heel weinig keuze. De afstand tussen het hotel en stadje was ver, niet te voet te doen dus altijd met een taxi. Het busje reed maar 3 keer per dag.
Het stand is vies, heel klein en verlaten, ligt nooit iemand.
HET ZWEMBAD WAS WEL ECHT EEN TOPPER!
Super mooi zwembad, altijd rustig.
Je was bijna altijd alleen!
Opzich was de vakantie wel oke...
Paardrijden en boottochten zijn zeker aan te raden!

Datum van verblijf: augustus 2019
Beoordeeld op 5 augustus 2019

De Belvedere, leuk hotel met 2 zwembaden. We hebben ons goed vermaakt en het eten is ons ook goed bevallen. Altijd warm en divers. Het personeel is ook altijd vriendelijk en behulpzaam.(lekker kleinschalig)
Het hotel heeft echt een super mooi uitzicht op Turkije.

Lesbos zelf is ook een prachtig eiland met vriendelijke mensen, huur een auto en ga er op uit. Via Google allemaal leuke strandjes en restaurants gevonden.

Het eten is altijd lekker en betaalbaar.

Doe een excursie naar de Tokmakia islands, wat een prachtige lokatie met super helder water. Zie Tokmakia op instagram.(dolfijnen spotten)

De meeste stranden zijn kiezel dus haal schoentjes bij de decathlon. Oja vergeet je snorkelset en je camera/go pro niet.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: juli 2019
Beoordeeld op 17 juni 2019 via mobiele applicatie

Kamers waren keurig schoon, niet warm ondanks de zon de hele dag erop. Qua eten vonden wij het matig. Niet Grieks georiënteerd en daar kwamen we wel voor. Het eten was nooit warm, niet direct na het opeten, ook niet later op de avond. Qua all inlcusive, niet zo inclusief, alleen ouzo, wijn en bier zat erbij in. Personeel, niets op aan te merken, vriendelijk, in voor een praatje. Ligging prachtig maar absoluut niet geschikt voor mindervalide of slecht ter been. Veel katten op het resort, die verzorgd worden door het personeel. Personeel houdt goed zicht op de scheiding van het gewone zwembad, voor kinderen en het relaxzwembad, alleen voor adult.
Ligging van dat zwembad is ge-wel-dig!
Vanuit het hotel meerdere keren per dag mogelijkheid tot shuttelbusje naar Mylovos, en 2x per week naar Eftalou. Goed geregeld.
Het kon voor ons beter maar ook zeker slechter.

Datum van verblijf: juni 2019
Beoordeeld op 22 mei 2019 via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel.
Super schoon.
Eten veel variatie erg lekker en mooi gepresenteerd.
Zwembaden goed onderhouden. Taxi service naar molivos heel prettig en rijdt verschillende keren per dag.
Fitness ruimte aanwezig.

Datum van verblijf: mei 2019