Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (134)
Beoordelingen filteren
134 resultaten
Waardering van reizigers
53
47
26
3
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
53
47
26
3
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 134 beoordelingen
Beoordeeld op 23 juli 2018 via mobiele applicatie

Mooi uitzicht op zee. Kamers worden elke dag verschoond. Eten is divers. Personeel zeer vriendelijk. Naar het centrum toe is goed te doen. Tip: een auto huren kan je meer plekken zelf bezoeken. Het verkeer is heel eenvoudig!

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Tanuki_Oss
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Belvedere Hotel L, Διευθυντής van Belvedere Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juli 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
Many thanks for your comments posted recently and I am delighted to read that our Hotel, service, food and location have met your expectations.
I sincerely hope to have the pleasure of welcoming you again and thank you very much for recommending our hotel.
Kind personal regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juli 2018 via mobiele applicatie

Het personeel is vriendelijk en het eten is ook perfect
De kamers zijn netjes en schoon en de zwembaden zijn ook netjes en schoon
De omgeving is ook heel mooi met mooie lig bedden
De griekseavond is ook heel gezellig

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank annemarie v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Belvedere Hotel L, Διευθυντής van Belvedere Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juli 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you so much for your wonderful review on your recent holiday with us and for emphasising the location and food but especially your great experience with all our staff. I am extremely happy and grateful to read that the philosophy and one of the trademarks of our hotel, namely high professionalism combined with genuine care is being felt and recognized by our valued guests.
We look forward to the pleasure of welcoming you back very soon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 juni 2018 via mobiele applicatie

Inmiddels zijn de 15 dgn bijna om.
Maar wat was/ is dit genieten.
Boven op een heuvel,uitzicht op zee vanuit de kamers.
Twee mooie zwembaden waarvan 1 voor adults only.
Er is een klein privé strandje,maar er word elk uur ook vanuit het hotel naar het plaatsje Molyvos gereden waar ook verschillende strandjes zijn.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank pilates2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juni 2018 via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel, eten niet gevarieerd. Cocktails kosten extra (ook als je all inclusive hebt). Fijn infinity zwembad, maar je moet wel echt optijd zijn met je bedje te reserveren. Omdat het eten simpel was zijn wij bijna elke avond uiteten geweest. Molyvos dorp is een leuk schattig dorpje, je moet er niet te veel van verwachten. Het is aan te raden om een scooter te huren zodat je zelf alle leuke plekjes kan ontdekken.

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Naomi v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Belvedere Hotel L, Διευθυντής van Belvedere Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juli 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
The appreciation of our guests is extremely valuable for management and staff and thank you for taking the time to post your review on your recent stay with us.
Kind personal regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 mei 2018 via mobiele applicatie

Heerlijke vakantie. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam.Zeer schone kamers.Top uitzicht vanuit onze kamer.Eten is gevarieerd en heerlijk. Auto of scooter huren is bijna wel een vereiste dat geeft meer mogelijkheden.

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 791jackydg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Belvedere Hotel L, Διευθυντής van Belvedere Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juli 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
The appreciation of our guests is extremely valuable for management and staff and thank you for taking the time to post your review on your recent stay with us.
Kind personal regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken