Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (134)
Beoordelingen filteren
134 resultaten
Waardering van reizigers
53
47
26
3
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
53
47
26
3
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 134 beoordelingen
Beoordeeld op 30 juni 2018 via mobiele applicatie

Inmiddels zijn de 15 dgn bijna om.
Maar wat was/ is dit genieten.
Boven op een heuvel,uitzicht op zee vanuit de kamers.
Twee mooie zwembaden waarvan 1 voor adults only.
Er is een klein privé strandje,maar er word elk uur ook vanuit het hotel naar het plaatsje Molyvos gereden waar ook verschillende strandjes zijn.

Verbleef: juni 2018, reisde met een partner
Bedank pilates2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juni 2018 via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel, eten niet gevarieerd. Cocktails kosten extra (ook als je all inclusive hebt). Fijn infinity zwembad, maar je moet wel echt optijd zijn met je bedje te reserveren. Omdat het eten simpel was zijn wij bijna elke avond uiteten geweest. Molyvos dorp is een leuk schattig dorpje, je moet er niet te veel van verwachten. Het is aan te raden om een scooter te huren zodat je zelf alle leuke plekjes kan ontdekken.

Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
Bedank Naomi v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Belvedere Hotel L, Διευθυντής van Belvedere Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 juli 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
The appreciation of our guests is extremely valuable for management and staff and thank you for taking the time to post your review on your recent stay with us.
Kind personal regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 mei 2018 via mobiele applicatie

Heerlijke vakantie. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam.Zeer schone kamers.Top uitzicht vanuit onze kamer.Eten is gevarieerd en heerlijk. Auto of scooter huren is bijna wel een vereiste dat geeft meer mogelijkheden.

Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
1  Bedank Jacky P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Belvedere Hotel L, Διευθυντής van Belvedere Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 juli 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
The appreciation of our guests is extremely valuable for management and staff and thank you for taking the time to post your review on your recent stay with us.
Kind personal regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 april 2018

Het was een fijne vakantie en we zijn verliefd op Lesbos geworden zeker op stadje Petra. Maar het hotel viel wel tegen. Personeel kon beter alles kon eigenlijk net wat beter. Voor all inclusive zeker. Nogmaals omgevind prachtig maar dat kan ook in een ander hotel.

Kamertip: Denk erom alles is in lesbos klimmen !
  • Verbleef: september 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Nadia S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Belvedere Hotel L, Διευθυντής van Belvedere Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 juli 2018
Google-vertaling

Thank you very much for choosing our hotel and for your constructive comments which will certainly help us in our efforts to continuously improve our standards. We are very sadden to read that the service provided by our team in certain areas did not meet with your expectations of our hotel. We thank you for raising these issues and providing us with this valuable feedback. Most certainly we will be looking into these issues within our operations and seeking ways to further improve our service quality. We hope to have the chance to welcome you very soon and send you our best wishes for the future

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 oktober 2017 via mobiele applicatie

Oud en slecht onderhouden kamers.
Douchegordijn, brr.
Zeer gehorig.
Zeer zeker geen vier sterren, drie min klopt beter.
Auto wel nodig maar toegangsweg beroerd.
Geen onderhouden strand, terwijl dit wel gezegd wordt.

Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
Bedank Wilma H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken