Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super leuk restaurant en gezellig!!”
Beoordeling van Kismet Restaurant

Kismet Restaurant
Geclassificeerd als nr. 6 van 49 Restaurants in Molyvos
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
8 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben heerlijk gegeten tijdens onze vakantie op Lesbos bij Kismet aan de haven bij Molyfos. Heerlijke courgette bloemen, lamsbout, verse vis, heerlijke patat, gezellige eigenaar en ober.

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank Loes H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (162)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 162 beoordelingen

7 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten! Eigenaar, zoon en kleinzoon werkten in de keuken en de bediening. Bijzonder vriendelijk. Een aanrader!

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank BNijhuis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat hebben we hier lekker gegeten zeg! Gerookte makreel, gezouten tonijn, gegrilde zalm en allemaal super vers en heerlijk!!!! Wauw......echt een aanrader...

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank spacecowboy1968
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 oktober 2016 beoordeeld

Fijne locatie, uitzicht op zee en bergen. Lieve eigenaren. Goed eten ! Knus terras, aan de haven van molivos.

Datum van bezoek: september 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Virginia P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ontzettend vriendelijke mensen, eten was ERG GOED!!! Je zit gezellig aan de haven, voordat we terug gaan naar Nederland gaan we er zeker nog een keer eten!

Datum van bezoek: september 2016
Bedank lovelyVeenendaal
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Kismet Restaurant bekeken, bekeken ook

 

In Kismet Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding