Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk gegeten. ”
Beoordeling van Meltemi Ristorante pizzeria

Meltemi Ristorante pizzeria
Geclassificeerd als nr. 1 van 49 Restaurants in Molyvos
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Grieks
Gegevens restaurant
1 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten op een mooie plek.
Nog echt aandacht voor de service.
Vriendelijke familie en ook aan het einde van het seizoen, nog alle aandacht en kwaliteit.

Bedank Wilma d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (168)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

22 - 26 van 168 beoordelingen

28 september 2017 beoordeeld

Fantastisch restaurant, het eten was super, we hebben heel veel verschillende gerechtjes uitgeprobeerd. Daarnaast hebben ze ook een aantal lekkere wijnen op de kaart staan. En het uitzicht is natuurlijk adembenemend!

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Angela L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2017 beoordeeld

Als je van een lekkere pizza houdt moet je hier gaan eten. Fantastisch uitzicht en gezellig ingericht!

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Robdebom
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meltemi R, Ιδιοκτήτης van Meltemi Ristorante pizzeria, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 september 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your kind words and thank you for visiting our familyr estaurant and our beautiful island.We wish you the best
The family

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig familie restaurant en heel vriendelijke bediening. Heerlijk gegeten. En een geweldig uitzicht vanaf het dakterras over de zee!

Bedank LindaCoppens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meltemi R, Ιδιοκτήτης van Meltemi Ristorante pizzeria, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 september 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your kind words.So nice to meet you and talk with you.I wish you enjoy your holiday as mush as you can.

Best regards
Nikos

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ja, gezellig, warme onthaal, druk. 6 voorgerechten gekozen. Allemaal prima maar niet uitgesproken. Voor mij niet restaurant nummer 2 maar nummer 6 van Molyvos.

Bedank reiziger105
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meltemi R, Ιδιοκτήτης van Meltemi Ristorante pizzeria, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 september 2017
Google-vertaling

Dear Sir
I am Nikos son of the owner and i personally served you and your wife.Thank you for visiting our restaurant.I am sorry that we couldnt please you as much as you would like but when i came many times at your table to clean it so you would feel more comfortable and to ask you how was your dishes you told me several times very honestly that everything was very nice and really tasty.The same feeling (that you were very happy) you gave me when you left the restaurant by smiling and thanking us.You gave me no feeling that you did not like something because if you did i would do my best to change it because it is our job to make you feel better and to correct something if it is wrong.As far as concerned the place that our restaurant should be i think that all restaurants offer something different and thats why some costumers prefer some and some not.Every costumer is seeking for something different and basically thats how it should be because every human is different.Some prefer hospitality some prefer luxury some prefer honesty and good food some prefer something else.Thank you very much for your visit and we hope you enjoyed your holiday at our beautiful island.It was nice meeting you both.
Nikos

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Meltemi Ristorante pizzeria bekeken, bekeken ook

 

In Meltemi Ristorante pizzeria geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding