Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prachtig uitzicht. Goed eten.”
Beoordeling van Molyvos Stars

Molyvos Stars
Geclassificeerd als nr. 16 van 49 Restaurants in Molyvos
Keukens: Grieks
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
30 juli 2015 beoordeeld

Fantastisch uitzicht vanaf het terras. Vriendelijke medewerkers. Schone zaak. Goed eten. Al met al prima restaurant.

Datum van bezoek: juli 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Fifi-Ton
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (149)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

11 - 15 van 149 beoordelingen

26 juli 2015 beoordeeld

mooi uitzicht over de kustlijn van Molivos, heerlijk eten vooral de mousaka. vriendelijke bediening en keurig schoon. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Datum van bezoek: juli 2015
Bedank LoesBekaert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten bij een ondergaande zon.
Smaak was heel goed en men laat je lekker op je gemak eten. Wat een schitterend uitzicht hadden we.

Datum van bezoek: juli 2015
Bedank erik d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juni 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier diverse keren gegeten en de gastvrijheid waarmee we telkens ontvangen werden is top! Als de favoriete zitplaatsen bezet waren (op het balkon met een prachtig uitzicht!!) dan werden we bij opa aan tafel gezet met een drankje van het huis voor gezellige klets met die oude heer. Ook het eten van van een prima kwaliteit. Wij komen hier zeker terug!

Datum van bezoek: juni 2015
Bedank jensen62
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juni 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Het was alles in rap tempo, voorgerecht nog maar net op, kwamen ze al met het hoofdgerecht . Verder vonden wij de huiswijn te licht, het eten was prima... maar geen sfeer....

Datum van bezoek: juni 2015
Bedank jannesb2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Molyvos Stars bekeken, bekeken ook

 

In Molyvos Stars geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding