Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisch eten in een romantische ambiance”
Beoordeling van Tropicana

Tropicana
Geclassificeerd als nr. 3 van 49 Restaurants in Molyvos
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Grieks
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Grote groepen, Lokale keuken, Speciale gelegenheden, Gezinnen met kinderen
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
14 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg leuke plek in Molivos. Je wordt vanaf dat je binnenkomt totdat je weg gaat in de watten gelegd. Goede gastvrije vriendelijke en efficiente bediening. Het eten is fantastisch, voor iedere smaak is er wat. De kok kookt geweldig, het smaakt allemaal zoals je mag verwachten. De menukaart bestaat uit Griekse traditionele gerechten maar ook uit moderne gerechten voor ieder wat wils!

Bedank Ton P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Taxia K, Ιδιοκτήτης van Tropicana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Ton
Thank You very much for your visit and your kind Words. Was a pleasure to have You again in our restaurant. Will be looking forward for the Next time.
Kind regards Taxia and family from Tropicana

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (494)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 494 beoordelingen

4 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

In alle opzichten is dit een heerlijk restaurant: lekker eten, vriendelijk personeel, .. kortom topplekje om te vertoeven!

Bedank Céline V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Taxia K, Ιδιοκτήτης van Tropicana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 augustus 2018
Google-vertaling

Dank je wel
Hope to welcome You back soon in Molyvos and in Tropicana.
Best regards
Taxia and family from Tropicana

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Veel gerechten geprobeerd en allen waren heerlijk. De gastvrijheid is ver boven gemiddeld. Zeker reserveren anders maak je misschien geen kans om dit mee te maken.
Ook als vegetariër zit je hier goed en de kinderen komen ook aan bod.

Bedank uhihjbgjg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Taxia K, Ιδιοκτήτης van Tropicana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 augustus 2018
Google-vertaling

Thank You very much.
Will be waiting to see You again back and welcome You.
Kind regards
Taxia and family from Tropicana

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten, uitgebreide kaart ook voor kleine kinderen. Zeer vriendelijke bediening en fantastisch atmosfeer. Leuk gezellig pittoresk pleintje. Als je in Molyvos bent een absolute aanrader. Tip : reserveren in hoogseizoen.

Bedank Peter v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Taxia K, Ιδιοκτήτης van Tropicana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 augustus 2018
Google-vertaling

Thank You so much dear Peter for your kind Words. Will be very happy to see You again back soon.
Taxia and family from Tropicana

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ontzettend lekker gegeten bij Tropicana! De local dishes zijn verrukkelijk! Want hè...we zijn tenslotte in Griekenland ! Ik neem altijd de feta saganaki overal, mijn favoriet, wil dit overal proeven en vergelijken! Deze was heerlijk hier! Hele vriendelijke goedgemutste bediening en een fijne sfeer op een prachtige locatie, een klein pleintje in molivos wat zowieso een pittoresk plaatsje is !

1  Bedank Miranda B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ven22, Ιδιοκτήτης van Tropicana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 juli 2018
Google-vertaling

Thank you for everything!
Hope to see.you again back in Molyvos!
Best regards
Taxia and family of Tropicana

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Tropicana bekeken, bekeken ook

 

In Tropicana geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding