Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Natasja

Fantastisch!

Beoordeling van Marilena Hotel
5,0 van 5 bollen2 mrt 2024 beoordeeld
Uitstekend familie hotel, geven je het gevoel dat je thuis bent en willen veel voor je doen, fijne kamers alles compleet en een heerlijk groot zwembad en bovenal heerlijk eten!! Een plek om vaak terug te komen. Dichtbij het centrum van Molyvos waar je met een busje naar toe kan. Een fantastische plek op Lesbos!!!
Datum van verblijf: oktober 2023
Reistype: Bezocht met een partner
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
  • Agoda.com
  • Vio.com
  • Lol.travel
1.0 km van Marilena Hotel
Gratis wifi
Restaurant
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
0.6 km van Marilena Hotel
Gratis wifi
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
0.2 km van Marilena Hotel
Gratis wifi
Zwembad
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
1.4 km van Marilena Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Hotels.com
  • Priceline
  • eDreams
0.7 km van Marilena Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Priceline
  • Agoda.com
  • Vio.com
0.2 km van Marilena Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Agoda.com
2.6 km van Marilena Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Hotels.com
  • Priceline
  • eDreams
1.6 km van Marilena Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
  • Lol.travel
1.1 km van Marilena Hotel
Gratis parkeren
Zwembad
Meer hotels in Molyvos bekijken
Beoordelingen (92)
Beoordelingen filteren
92 resultaten
Waardering van reizigers
36
22
20
7
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
36
22
20
7
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 92 beoordelingen
Beoordeeld op 27 september 2023

Familiehotel met een fantastische sfeer
Beheerd door een uiterst vriendelijk gastvrije familie.
Doen alles om je een fantastische vakantie te bezorgen, niets is te veel gevraagd
Hotel is rustig gelegen, een oase van rust, perfecte plek en uitvalsbasis
2km van pittoreske Molyvos 4x daags gratis transfer van / naar hotel
Fantastisch uitzicht op bergen, avonds verlicht kasteel
Ontbijt zeer uit gebreid voorzien van verse producten koffieautomaat met kwaliteit bonen, gezellig restaurant /bar, menukaart verrassend veelzijdig, gevarieerd ook voor de vegetariër
A kwaliteit Producten dagelijks vers aangeleverd
Minimarkt tegen zeer schappelijke prijzen
Zwembad mega, dagelijks onderhouden door professional, voldoende ligbedden/ parasols voldoende ruimte om te zwemmen met twee separate kinderbaden.
Zeer ruim appartement met ruim balkon, voorziening keukentje douche/bad wastafel
Dagelijks schoonmaak incl. handdoeken
Prijs/kwaliteit: een 10+

Kamertip: Als je van wandelen houdt is dit hotel de perfecte plek en uitvalsbasis Een scooter en/of auto huren is aan te bevelen
Datum van verblijf: september 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Rene B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 september 2023 via mobiele applicatie

Okay de kamers zijn niks luxe, maar schoon en het bed slaapt heerlijk. Elke ochtend behalve zondags komen de schoonmaaksters.
Douche is prima en koelkast op de kamer is een tafelmodel. Lekker groot dus.

Het ontbijt is helemaal prima, koffie ook lekker.
Stratos , Katharina en hun zoon zijn zeer vriendelijk . De kaart in t restaurant is meer dan voldoende voor dit hotel. Heerlijk gegeten.

Het zwembad is ook heerlijk ! 30 meter en super goed onderhoud . Water is fantastisch , de bedjes ook.

Het hotel is niet ingebouwd door andere hotels . Je kijkt rondom naar de bergen en de zee. Iets verder ligt het dorpje waar je Savonds maar toe kan voor wat gezelligheid winkels of een dansje . Geen taxi’s meer na 4 uur 😉 16 minuutjes de berg op lopen en je bent weer “ thuis”

Ik kwam alleen hier naar toe met 3 boeken, maar heb mij prima vermaakt, mede door het gastvrije personeel en hele leuke mede reizigers . Een gezellige toestand dus.

Stratos en gezin Bedankt voor de gastvrijheid
Ik kom zeker terug !

Kamertip: De transit van t vliegveld naar t hotel is dik 2 uur. Uit t vliegtuig dus de bus in. Neem wat te drinken mee
Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde alleen
Bedank anneislekkerbezig
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 augustus 2023

Een gastvrij hotel met een heerlijk zwembad. Het hotel is school, airco is 7 euro per dag en een kluisje 10 euro per week. Een klein winkeltje zodat je niet met boodschappen, vooral water hoeft te slepen ( 50 cent duurder dan in winkel molyvos)

Kamertip: Het was heerlijk rustig..geen gedoe met reserveren van bedjes
Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Karen B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 juni 2023 via mobiele applicatie

Hotel Marilena ligt 2km van Molyvos af. Heeft een super mooi zwembad, waar je altijd wel een bedje beschikbaar hebt. Er gaat 4x per dag een shuttle busje naar beneden, het dorpje in, hier kun je dan wandelen door een marktstraatje of naar de haven.
Op bepaalde tijden staat het shuttle busje je benenden op te wachten voor terug naar het hotel. Mocht je niet willen wachten, staan er genoeg taxi's die je terug kunnen brengen naar het hotel. (6€)

Het hotel heeft veel veranderd en verbouwd afgelopen jaar. Wij zijn er nu voor de 2de keer en komen volgend jaar, zeker weer. Er hangt een fijne sfeer en je komt hier echt tot rust! De familie is heel gastvrij

Kamertip: Scooter huren om het eiland te verkennen
Datum van verblijf: juni 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank Dominique C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 juni 2023

Hotel die aan vernieuwing toe is maar toch proper en verzorgd . De eerste avond warm onthaald door de gastheer ( Stratos ) . Ik als alleenreiziger vond het een leuke start . Jammer dat die vriendelijkheid smolt als sneeuw voor de zon als je niet " genoeg " centen opdeed in de zaak . De " plakkers " werden verder met de glimlach bediend , ik moest het stellen met een " kalimera " bij het ontbijt en dat was het .... jammer !

Kamertip: Doe veel centen op , dan ben je er de koning !
Datum van verblijf: mei 2023
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Observerdario
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken