Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Edwin

Héérlijke vakantie in Corona-tijd, absolute aanrader!

Beoordeling van Marilena Hotel
5,0 van 5 bollen10 aug 2020 beoordeeld
Dit jaar zijn wij voor het 2e jaar op rij naar Marilena Hotel / Appartementen op Lesbos geweest voor 19 dagen midden in Corona tijd. Beste Nederlanders, een tip: Boek een reis naar Griekenland of meer specifiek naar Lesbos. Na de vluchtelingen crisis en nu Corona verdienen zij als geen ander onze komst als vakantievierders. En, je zit er veel veiliger dan in het overvolle Nederland.

Naar Marilena: Het was ten opzichte van vorig jaar onwerkelijk rustig met minder gasten. Dit neemt niet weg dat de familie in Marilena alles in het werk stelt je een aangenaam verblijf te bezorgen. Kamers zijn prima, ontbijtbuffet is goed, heerlijk chloorarm zwembad. Kortom, een aanrader. Wij gaan als 16 jaar telkens naar iets anders, maar overwegen volgend jaar voor de 3e keer terug te gaan. Wij raden jullie Marilena van harte aan en wij weten zeker dat u geen spijt krijgt het drukke Nederland te ontvluchten. Nu met Corona zijn er minder toeristen, maar je zit hierdoor tussen de Grieken. Fantastisch, echt!

Huur een auto! Bij Giannis bij Panatella Car Rental huur je juist nu zéér scherp een auto. Hiermee ben je in no-time in Molyvos, Petra, Eftalou en Anaxos. Molyvos is prachtig met alle kleine straatje, maar Petra heeft een heerlijk strand en goede horeca. Anaxos heeft ook een heerlijk strand met Water Sports. En, Eftalou heeft een heerlijk thermaal bad(je). Echt, trakteer uzelf op een heerlijke trip naar Griekenland -> Lesbos -> Marilena Hotel.
Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Bezocht met familie
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Marilena, Ιδιοκτήτης van Marilena Hotel, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 13 aug 2020
Τhank you very much for your good words!!!!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
  • Agoda.com
  • Vio.com
1.0 km van Marilena Hotel
Gratis wifi
Restaurant
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
0.6 km van Marilena Hotel
Gratis wifi
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
0.2 km van Marilena Hotel
Gratis wifi
Zwembad
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
1.4 km van Marilena Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 73
  • Booking.com
0.7 km van Marilena Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Priceline
  • Vio.com
0.2 km van Marilena Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • StayForLong
2.6 km van Marilena Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
1.6 km van Marilena Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Lol.travel
1.1 km van Marilena Hotel
Gratis parkeren
Zwembad
Meer hotels in Molyvos bekijken
Beoordelingen (92)
Beoordelingen filteren
92 resultaten
Waardering van reizigers
36
22
20
7
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
36
22
20
7
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
15 - 20 van 92 beoordelingen
Beoordeeld op 28 augustus 2019

Wat een feest om hier te verblijven. Lieve eigenaren die volop genieten van hun werk en gasten. (op onze vraag zelfs een super Griekse avond met dans/zang en eten georganiseerd).prachtig zwembad, Eten van de menukaart is lekker. Kamer was nog niet gerenoveerd en badkamer kan iets schoner. Graag een kantelraam in de slaapkamer voor de frisse lucht want deur open zetten betekent kat in de slaapkamer. We hebben ons nog nooit zo welkom gevoeld op een locatie als hier !!Volgend jaar gaan wij zeker terug, (hebben nu al heimwee)

Datum van verblijf: augustus 2019
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 505karin
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 augustus 2019

Net terug van 2 weken vakantie bij Marilena en we waren hier voor 2e keer en was gewoon thuiskomen. Weer genoten hier bij deze gastvrije en vriendelijke mensen. Ruim appartement met goede airco, super zwembad en weer lekker gegeten. Molyvos erg gezellig en sfeervol plaatsje met gezellige haven!

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank Anneke P
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 mei 2019 via mobiele applicatie

Dit jaar al voor de 6e keer in hotel Marilena verbleven. Dat zegt eigenlijk al genoeg. De kamers (studio) zijn ruim en schoon. Fijn terras/balkon. Het zwembad is groot met voldoende ligbedden. Je kunt op (bijna) elk tijdstip iets te eten of te drinken bestellen. Je kunt wandelen naar Molyvos via een prachtig pad, of gebruik maken van de shuttle service. Of je huurt een auto of scooter. Voldoende schone handdoeken, en de bedden slapen prima. De keuken is niet echt heel volledig ingericht, maar ruim voldoende voor ons gebruik (koffie/thee, fruit, wijn). Prachtige tuin ook!

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Reindsa
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
marakiagge, Ιδιοκτήτης van Marilena Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juli 2019
Google-vertaling

Thank you so much for your nice review!!
Hope we see you again soon!!!
Regards from all of us

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juli 2018 via mobiele applicatie

Alle positieve reacties worden bevestigd! Geweldige Griekse gastvrijheid, het hotel word gerund door een lieve familie die er alles aan doet om jou een onbezorgde vakantie te bezorgen! Heerlijk zwembad en lekker eten ook!

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 676mathijsm
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 juni 2018 via mobiele applicatie

Vele positieve reviews worden waargemaakt. Wij hadden wel een gedateerde kamer met een douche zonder cabine of gordijn, dat was wat minder. Goede airco en bedden en dat is wel t belangrijkste. Bijzonder lieve en behulpzame mensen. Ontbijt is elke dag het zelfde en beperkt maar voor ons prima. Denk aan wat gesneden wit en bruin stokbrood. Ham, kaas, kipfilet, komkommer, tomaat, krackers en wat koek en gebak. Daarnaast heerlijke zachte yoghurt met diverse toppings als muesli, honing. Sapje, thee en koffie.

Heerlijk zwembad.

Lekkerste avondeten hebben wij hier gehad en niet in de plaatsen waar wij geweest zijn.

Afstand tot de stad is te lopen maar met de warmte wel pittig. Zou op z'n minst een scooter adviseren maar een auto is veiliger. Je loopt er niet even heen.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank 92marcob
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken