Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (66)
Beoordelingen filteren
66 resultaten
Waardering van reizigers
39
21
3
1
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
39
21
3
1
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 66 beoordelingen
Beoordeeld op 11 mei 2017 via mobiele applicatie

Een heel gemoedelijk en kleinschalig hotel .Personeel vriendelijk en erg attent . Het eten is goed en genoeg variatie. Een beetje afgelegen maar dat wordt goed opgevangen door 4 X daags een gratis busje te laten rijden naar het eerstvolgende stadje . We henben hier 8 leuke dagen doorgebracht .
J.C.Vonk

Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
1  Bedank jvonk37
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 oktober 2016

Wat een mooi en schoon hotel en het personeel is bijzonder aardig.
4 x op een dag rijd er een busje van het hotel naar Molyvos en weer terug en als je langer wil blijven kan je met de taxi voor 6 euro terug.
De lunch en avondgerechten smaken bijzonder lekker voor niet al teveel geld.
Huur een auto of scooter om het mooie eiland te verkennen

  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank CindyK1883
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 september 2016 via mobiele applicatie

Bijzonder gastvrij hotel! Bij aankomst 's avonds laat werd er nog een maaltijd bereid. Het is erg schoon, in en om het hotel. Met het hotelbusje kan je meerdere keren per dag naar Molyvos worden gebracht. In de directe omgeving niet veel te doen, het is wel handig om een scooter of auto te huren tijdens je verblijf.

Verbleef: september 2016, reisde alleen
Bedank Klaske P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 september 2016 via mobiele applicatie

Goed hotel met gezellige kamers, schoon en droog.
Gezellige en professionele bediening zelfs aan het zwembad.
Rustige sfeer aan een niet drukke kustweg.
Gezellige avonden op het terras voor het hotel.
Met niet te dure drankjes..
Veel goede services van het hotel.
Wasgoed is aan te bieden bij de receptie voor weinig geld..
Goed smakende lunch en avondgerechten worden aangeboden voor weinig geld, en op traditionele wijze bereid.

Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
Bedank Corine v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juni 2015 via mobiele applicatie

Prima hotel met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Vanaf het hotel rijdt 4x per dag een gratis bus naar molyvos en terug. Een taxi kost overigens ook maar 6 euro.
Zwembad is perfect maar niet aan ons besteed. Wij gaan liever naar het strand van petra of anexos. Met de local bus 1,60 euro pp. Kortom prima vakantie gehad van 28-5 tot 5-6.
Leuke mensen ontmoet ( andré en annie).

Verbleef: juni 2015, reisde met een partner
Bedank Theo V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken