Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“De heerlijkste Mezes van Lesbos (en misschien wel van Griekenland) ”
Beoordeling van The Captain's Table

The Captain's Table
Geclassificeerd als nr. 5 van 49 Restaurants in Molyvos
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 28
Keukens: Mediterraan
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Grote groepen, Lokale keuken, Speciale gelegenheden, Romantisch, Gezinnen met kinderen
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Diner, Lunch, Buiten zitten, Reserveringen
15 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk restaurant in de Haven. Super uitgebreide kaart met allerlei mezes warm en koud uitgebreide drankkaart en prima huiswijnen. De bediening is gastvrij, hartelijk en efficient.

Bedank tonp693
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mel-Theo, Owner van The Captain's Table, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 augustus 2018
Google-vertaling

Lovely words, thank you
Melinda

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (497)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 497 beoordelingen

14 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Vorig jaar hier al lekker gegeten. Dit jaar weer terug. Leuke plek, onderaan in de haven. Specialiteit zijn de mezes, soort tapas. De ene nog lekkerder dan de ander.
Ze hebben hier de allerlekkerste spicy cheese dip. Echte aanrader.
Gaan deze vakantie zeker nog eens terug.

Bedank Nesser68
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mel-Theo, Owner van The Captain's Table, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 augustus 2018
Google-vertaling

Our spicy cheese dip is a very unique. One must though first roast the red peppers so that they gain the smokey flavour and don't forget the real Greek feta cheese as only the best will do.
Melinda

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gisteravond heb ik hier gegeten en eindelijk aten we echt Grieks en niet de toeristenmenu's die overal hetzelfde zijn. De kwaliteit was perfect, het was bijzonder, de service was goed en de locatie perfect langs de haven. Je kunt hier mezzes (griekse tapas) eten en van de kaart zoveel bestellen als je wilt voor zeer redelijke prijzen. Een aanrader!

1  Bedank KarinK1636
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mel-Theo, Owner van The Captain's Table, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 augustus 2018
Google-vertaling

After living here for over 40 year and experiencing different Greek dishes from Greece we are delighted that we are able to bring to your table a true Greek experience

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk restaurant, helaas erg lang moeten wachten. Zelfs voordat we drinken konden bestellen duurde het een half uur. Het eten was prima!

Bedank BiancaK729
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mel-Theo, Owner van The Captain's Table, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 augustus 2018
Google-vertaling

I am very sorry but we had a massive problem on the 5th which i presume is the day you ate with us. Our whole electrical system clasped and we are very sorry for this. please do return now that every thing is up and working so we can show you are true colours and you can re review us.
Melinda

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Restaurant op een leuke plek in Molivos, aan het haventje. Leuk dat je kunt kiezen uit 3 kleine griekse gerechtjes. Het duurde wat lang toen we wilden bestellen/betalen. Wij vonden het niet bijzonder.

Bedank Daisy72018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mel-Theo, Owner van The Captain's Table, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 augustus 2018
Google-vertaling

reviews are very helpful and i am sorry that you had a bad experience yesterday. Our whole system crashed just when we filled up. The ordering system blew and this then created a problem with getting orders as we had to take everything by hand ect and thus creating more problems in the kitchen and with bills.
we spent all of today fixing this problem so i hope this will not happen again and we would be delighted if you could come and join us again one day
best regards
Melinda

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Captain's Table bekeken, bekeken ook

 

In The Captain's Table geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding