Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Manieren om Cabo Girao te ontdekken
vanaf US$ 10,11
Meer info
vanaf US$ 50,54
Meer info
vanaf US$ 19,21
Meer info
vanaf US$ 50,54
Meer info
Beoordelingen (5.898)
Beoordelingen filteren
5.898 resultaten
Waardering van reizigers
3.584
1.810
415
63
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.584
1.810
415
63
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 5.898 beoordelingen
Beoordeeld op 23 augustus 2019 via mobiele applicatie

Cabo Girao is zeker een bezoekje waard, maar je weet natuurlijk wel op voorhand dat het er redelijk druk is. Het uitzicht is er adembenemend, zeker als je mooi weer hebt!

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank carolinerH8908IL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2019 via mobiele applicatie

Mooi uitzichtpunt. Leuk om te bezoeken terwijl je toert langs de kust. Je krijgt een mooi zicht van de kustlijn

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank 424anniekv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2019 via mobiele applicatie

Wij dachten dat het een uitzichtpunt was wat ten allen tijden bezocht kon worden i.v.m. het niet tegen komen van openingstijden online. Bij aankomst 19.54 werd aangegeven dat ze om 20.00 gingen sluiten en wij daarom niet meer mochten bezichtigen. Helaas niks gezien dus.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank annevantoever
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2019

Hebben de klif gezien maar beetje teleurgesteld.
Wordt heel mooi voorgesteld maar op 10 minuten heb je het wel gezien.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank AgnetaD46
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2019

Het was de laatse stop van onze trip. Het uitzicht van de Cabo Girao over de omgeving en de oceaan is schitterend. Jammer dat de glazen vloer voorzien was van "Polka dots" dat belemmerde het zicht naar beneden.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank Gianna2002
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken