Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk eten.”
Beoordeling van Restaurante O Forno

Restaurante O Forno
Geclassificeerd als nr. 2 van 6 Restaurants in Ponta do Pargo
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 20
Keukens: Portugees
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
13 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig door familie gerunt restaurant waar je heerlijk kan eten. Poncha is super!
Mag je niet missen als je in het westen van Maderia bent.
Vriendelijke service en prima prijs/ kwaliteit verhouding.
Aanrader!!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank _johan_ingeborg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (658)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 658 beoordelingen

27 augustus 2019 beoordeeld

Heerlijk gegeten, leuke bediening, fijn restaurant. Langs de doorgaande weg, maar daar heb je geen last van. We gaan zeker nog een keer terug!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Madeira-traveler
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens onze vakantie 3 keer gegeten. Heerlijk. Fantastische vis, heerlijke Cesar salade en de spiezen waren ook geweldig. Bediening vriendelijk en met een beetje vriendelijkheid terug kwamen er leuke gesprekken met de bediening op gang. Diamond, verantwoordelijk voor de Poncha heeft uitgelegd hoe thuis (proberen) te maken. Mochten we terug gaan naar Madeira, komen we hier zeker terug
Fam. Meijer Nederland.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank boelie59
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig restaurant van voormalige engelse eigenaar. Bediening relaxed en vriendelijk. Heerlijk portugees eten van de grill buiten. Op verzoek van de tieners 2x geweest. Aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank ROOKROOK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Mijn vriendin en ik hebben hier gister gegeten. Het was erg goed voor een zeer goede prijs, geen gekke dingen achteraf bij de rekening. Wij hadden de vlees spiezen die ook erg goed smaakte. Je krijgt meer dan genoeg!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Thomas K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurante O Forno bekeken, bekeken ook

 
 

In Restaurante O Forno geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding