Zorg dat je een kamer aan de tuinkant boekt. Wij hadden helaas een kamer zonder balkon en aan een drukke weg op de eerste verdieping waar iedereen zo naar binnen keek vanaf de parkeerplaats.
Het ontbijt is erg goed, Het personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Het restaurant heeft een chique uitstraling maar de voorgerechten vallen soms tegen zoals de garnalen salade net zoals de toetjes (bolletje ijs met aardbeiensaus en 3 kleine stukjes keihard schuim).
Mooie tuin, goed ingerichte kamer en hele goed badkamer. Heerlijke thermische baden, bezoek ze vooral in de avond dan zijn ze een stuk stiller en zijn er geen gasten van buiten het hotel.
Wij werden op een vroege avond na binnenkomst "onopvallend" gevolgd door een portier die kennelijk het idee had dat we geen hotel gasten waren. Let wel: we zijn 40 plussers dus echt uit de toon vielen we niet. Was best gênant. Wellicht kunnen ze een aparte ingang maken voor badgasten zodat je ook niet steeds wordt gevraagd of je wel in het hotel verblijft.Meer
- Gratis wifi
- Gratis parkeren