Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
MvdHoff
Aalsmeer, Nederland

Mooi hotel

Beoordeling van Octant Hotels Furnas
4,0 van 5 bollen18 jun 2022 beoordeeldvia mobiele applicatie
Een mooi niet te groot hotel. De ontvangst was erg vriendelijk en aangenaam met een fris handdoekje en een likeurtje. Na de check in kregen we onze kamer. De kamers zijn eigenlijk net te klein maar wel van alle gemakken voorzien en smaakvol ingericht. We hadden een kamer met terras en een buitenbad (dit was nog niet klaar). De badkamer is eveneens van alle gemakken voorzien maar ook net te krap. De airco ging ook steeds in storing. We kregen een flesje champagne op de kamer voor het ongemak. Het hotel heeft een binnen en buitenzwembad en twee subbaden met verschillende temperaturen en verschillend bubbels en spuiters. In de Spa hebben we genoten van een heerlijk massage. Om je in het hotel naar het zwembad en de Spa te begeven zijn er slippers en een badjas op de kamer. ‘S avonds in het hotel gegeten in een leuke serre, erg gezellig. Het eten is prima. In de ochtend is er een uitgebreid ontbijtbuffet vanaf 7.30. Alles bij elkaar een prima hotel, waar wel nog wat werk nodig om het op niveau te krijgen.
Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 110
    0.5 km van Octant Hotels Furnas
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    € 140
      0.8 km van Octant Hotels Furnas
      Gratis wifi
      € 100
      • Agoda.com
        € 100
      0.7 km van Octant Hotels Furnas
      Word beloond met One Key
      • StayForLong
      • Expedia.com
      • Booking.com
      0.4 km van Octant Hotels Furnas
      Gratis wifi
      Gratis parkeren
      • Algotels
      • Expedia.com
      • Hotels.com
      0.9 km van Octant Hotels Furnas
      Gratis wifi
      Gratis parkeren
      Swimming Pool Area
      • Expedia.com
      • Booking.com
      • Hotels.com
      2.9 km van Octant Hotels Furnas
      Gratis wifi
      Gratis parkeren
      • Expedia.com
      • Booking.com
      • Hotels.com
      1.1 km van Octant Hotels Furnas
      € 378
      • Expedia.com
        € 419
      • Vio.com
        € 338
      • Hotels.com
        € 419
      0.0 km van Octant Hotels Furnas
      Gratis wifi
      Gratis parkeren
      Word beloond met One Key
      • Hotels.com
      • ZenHotels.com
        € 160
      • Booking.com
      5.8 km van Octant Hotels Furnas
      Gratis wifi
      Gratis parkeren
      € 120
      • Agoda.com
        € 120
      8.0 km van Octant Hotels Furnas
      Meer hotels in Furnas bekijken
      Beoordelingen (1.388)
      Beoordelingen filteren
      1.388 resultaten
      Waardering van reizigers
      990
      289
      74
      23
      12
      Type reiziger
      Tijd van het jaar
      TaalAlle talen
      Meer talen
      Waardering van reizigers
      990
      289
      74
      23
      12
      Bekijk wat reizigers erover zeggen:
      Geselecteerde filters
      Filteren
      Lijst wordt bijgewerkt...
      1 - 6 van 1.388 beoordelingen
      Beoordeeld op 9 september 2019

      De kamer is eenvoudig maar luxe, comfortabel (goed bed) en compleet ingericht. Het zal je aan niets ontbreken als het aan de vriendelijke en gastvrij staf ligt. Prima uitgebreid ontbijt. Locatie ligt rustig en dichtbij andere eetgelegenheden en bij uitvalswegen. Het warmwaterbad met sauna is een aanrader evenals een behandeling in de spa.

      Datum van verblijf: augustus 2019
        • Locatie
        • Slaapkwaliteit
        • Service
      2  Bedank RMTimmie
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Beoordeeld op 9 augustus 2019

      Prachtig kleinschalig hotel,met veel oog voor detail qua inrichting en service.
      Zeer lekker ontbijt en diner met lokale producten.
      Op wandelafstand van heetwaterbronnen,zelfs eentje op de parking van het hotel.

      Datum van verblijf: juli 2019
      • Reistype: Reisde met familie
        • Prijs/kwaliteit
        • Locatie
        • Slaapkwaliteit
        • Kamers
        • Hygiëne
        • Service
      Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
      Bedank infoE3285ZI
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      RDM_FBH, Rooms Division Manager van Octant Hotels Furnas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2019
      Google-vertaling

      Dear infoE3285ZI,
      our hotsprings are really all over! Thank you for your excelent review. We are happy that you've enjoyed your stay!
      Best regards,

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Beoordeeld op 4 juni 2018 via mobiele applicatie

      Hotel is erg mooi, schoon en verzorgd. Ontvangst was vriendelijk en goed. Kamer zelf was ruim en van alle gemakken voorzien, rook wel wat vochtig en muf. Je dient in bad te douchen war voor sommigen een probleem kan zijn, voor ons gelukkig niet. De kamers zijn helaas wat gehorig, de weg hoor je goed (we sliepen ook aan die kant in kamer 120) en je bovenburen hoor je helaas ook. Gelukkig hadden we oordopjes. Als gast kun je gratis gebruik maken van de gym (inclusief water flesjes, handdoeken en oordopjes voor de toestellen). Zwembad binnen en buiten en sauna, wat heerlijk is en echt iets toevoegt aan het verblijf. Wat me voornamelijm irriteerde was de bar. Heerlijke plek, maar geen bediening. 4x op een bel drukken en nog niemand te zien. Na 10 minuten wachten eindelijk een bestelling kunnen plaatsen welke er na 30 min nog niet was. Teleurstellend! Al met al erg tevreden over het verblijf en zou zeker terug gaan.

      Datum van verblijf: april 2018
      Reistype: Reisde met een partner
      Bedank jennaatje80
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      JoseTomazMBreyner, Gerente geral van Octant Hotels Furnas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juni 2018

      Dear jennaatje80

      We zijn erg dankbaar voor uw opmerkingen bij Furnas Boutique Hotel, Uw mening zal worden gedeeld met ons team en we kijken er naar uit om u binnenkort weer te verwelkomen.

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Beoordeeld op 21 april 2018

      Kleinschalig hotel, laag gebouw. De kamers zijn ruim, maar vrij donker ingericht waardoor ze kleiner lijken. Onze kamer was heel netjes, en werd ook tijdens ons verder verblijf netjes onderhouden. Soms was er overlast van het passerend verkeer, gelukkig waren we er tijdens een rustige periode.
      Het ontbijt was heel lekker en werd geserveerd in het restaurant. In de zomer zal het zalig vertoeven zijn in de tuin!
      De welness is niet al te groot, maar gezien het niet druk was, was het ook daar heel rustig. We hebben SUPER genoten van een massage, niet goedkoop, maar zeer goed!
      Het ontbijt is heel gevarieerd, vers fruitsap en vers fruit.. indien je dat wenst bakken ze blijkbaar een eitje (dit delen ze niet mee, maar hebben we de laatste ochtend gezien bij andere gasten).
      Het restaurant is ok, veel show van de kok, maar nog veel werk aan (zeker gezien het er heel rustig was en er veel personeel rond liep)! 1 x de hamburgers niet uitgebakken en bij een 2 de bezoek was de calzone nog niet uitgebakken (nieuwe gekregen). De laatste avond dan maar een slaatje gegeten.
      Zeer vriendelijke gerant die je persoonlijk komt verwelkomen!

      Datum van verblijf: april 2018
      • Reistype: Reisde met een partner
        • Locatie
        • Kamers
        • Service
      1  Bedank sandraopstap
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      JoseTomazMBreyner, Gerente geral van Octant Hotels Furnas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 april 2018
      Google-vertaling

      Dear sandraopstap

      Thank you for your charming review, I have shared your thoughtful comments with the entire team who are delighted you enjoyed your recent sojourn and look forward to welcoming you back to Furnas Boutique Hotel in the near future.

      With warm regards

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Beoordeeld op 26 april 2017 via mobiele applicatie

      Dit hotel straalt klasse uit. Goede ontvangst, mooi ingericht.

      Wij hadden een probleem op de kamer, de rookdetector maakte een aanhoudend geluid. Meteen werden we van kamer veranderd zonder enig probleem.

      Kamers zijn mooi ingericht met een grote badkamer, alles zeer hygiënisch.

      Ontbijt was goed en uitgebreid. Heel gezellig zitten. De lounge buiten is ook leuk ingericht en ideaal voor een cocktail.

      Dit hotel beschikt over een indoor en een outdoor zwembad met water van de hotsprings. Je kan hier gratis gebruik van maken. Alsook van de sauna en hamam.

      Een aanrader!!

      Datum van verblijf: april 2017
      Reistype: Reisde met een partner
      Bedank eileenswanderlust
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      JoseTomazMBreyner, Gerente geral van Octant Hotels Furnas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 april 2017
      Google-vertaling

      Dear neeliam

      Wir hoffen jedoch, dass sie bei Ihrer Reiseplanung weiterhilft. Original auf Englisch Language Weaver Bewerten Sie diese Übersetzung: Vielen Dank für Ihre Bewertung Mangelhaft Gut Automatische Übersetzung Diese Bewertung wurde automatisch ins Deutsche übersetzt, um Ihnen so viele Tipps von anderen Reisenden zu bieten, wie möglich und ist wahrscheinlich keine perfekte Kopie des Originals.

      Mit freundlichen Grüßen

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Meer beoordelingen bekijken