Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Monique H
Deventer, Nederland

Via Algarviana

Beoordeling van Casal da Eira
5,0 van 5 bollen30 okt 2018 beoordeeldvia mobiele applicatie
Wij hebben een heerlijke wandelweek (arrangement Via Algarviana) gehad: volledig verzorgd met ontbijt, lunchpakket en heerlijk diner ‘s avonds. Schone, ruime kamer, goede douche en frisse handdoeken! Uitstekende gastheer en -vrouw! We werden weggebracht en opgehaald voor de wandelingen met goede uitleg en tips voor onderweg. Een aanrader!!
Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Bezocht met vrienden
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Quarto Duplo
Booking.com
  • Priceline
  • eDreams
  • ZenHotels.com
1.0 km van Casal da Eira
Gratis wifi
Gratis parkeren
Room4
Booking.com
  • Priceline
  • ZenHotels.com
  • eDreams
0.5 km van Casal da Eira
Gratis wifi
Gratis parkeren
Booking.com
  • Priceline
  • Agoda.com
1.9 km van Casal da Eira
Gratis wifi
Gratis parkeren
Booking.com
    4.6 km van Casal da Eira
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Booking.com
    • Agoda.com
    2.0 km van Casal da Eira
    eDreams
    • Lol.travel
    5.6 km van Casal da Eira
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Booking.com
    • Agoda.com
    1.7 km van Casal da Eira
    Booking.com
    • Agoda.com
    3.7 km van Casal da Eira
    Casa dos Passos
    Booking.com
      16.3 km van Casal da Eira
      Meer hotels in Sao Bras de Alportel bekijken
      Beoordelingen (77)
      Beoordelingen filteren
      77 resultaten
      Waardering van reizigers
      68
      7
      1
      1
      0
      Type reiziger
      Tijd van het jaar
      TaalAlle talen
      Meer talen
      Waardering van reizigers
      68
      7
      1
      1
      0
      Bekijk wat reizigers erover zeggen:
      Geselecteerde filters
      Filteren
      Lijst wordt bijgewerkt...
      6 - 11 van 77 beoordelingen
      Beoordeeld op 25 juni 2018

      Bert en Els hebben er hun missie van gemaakt om het gasten naar de zin te maken. Ze halen je op en brengen je weg, springen bij in de nood (fietspech), maken het comfortabel en gezellig in je kamer en de gemeenschappelijke ruimten en severen een heerlijk, vers ontbijt. Helemaal top. Een echte aanrader. En het dorp en de restaurants zijn op op 2 kilometer, dus loopafstand.

      Kamertip: Alle kamers zijn goed. Er is een dubbele kamer voor gezinnen
      Datum van verblijf: juni 2018
      Reistype: Reisde met een partner
      Bedank Jan K
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Beoordeeld op 21 juni 2018 via mobiele applicatie

      Deze B&b is topklasse, 20 minuten rijden boven Faro. Mooie accommodatie in een prachtige ommuurde tuin, goed onderhouden met mooie fruit bomen. De eigenaar haalt je op van vliegveld als je wilt en regelt allerlei fiets en wandel excursies. Als wielrenner enthousiast weet hij leuke fietsen te regelen, ook gewone toerfietsen.
      De B&B heeft zo’n 8 mooie kamers met ieder een eigen karakter en smaakvol ingericht en allemaal eigen sanitair. Goede bedden en een goede douche. Een eigen keuken en koelkast is ook aanwezig.
      Het ontbijt is fenomenaal met eigen gebakken vake en fruit uit de tuin en zelf gemaakte jam. Noemenswaardig is de enorm kindvriendelijke hond Kiera, die wel verzot is op slippers 😀, dus watch out.
      Het zwembad is heerlijk en goed onderhouden en laat je lekker wat baantjes zwemmen.
      Een pareltje in de Algarve

      Datum van verblijf: juni 2018
      Reistype: Reisde met familie
      Bedank jamesAmsterdam
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Beoordeeld op 19 juni 2018 via mobiele applicatie

      Geen moeite te veel in een goed verzorgde, schone, ruime B&B. Goede bedden en goed sanitair. Het ontbijt is goed. De gasten keuken is goed. De gasten bar is goed gevuld en de prijzen zijn goed. Ik voel me er thuis.

      Datum van verblijf: juni 2018
      Reistype: Reisde met vrienden
      Bedank Dirk3e
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Beoordeeld op 22 februari 2018

      Een wandelvakantie geboekt en dat was ongeveer het enige wat we zelf hebben gedaan. Vanaf het afhalen van het vliegveld tot en met het terugbrengen naar hetzelfde vliegveld(op onmogelijke tijden)werden wij ontzorgd. Bert is werkelijk niets teveel en samen met Els bezorgt hij de mensen een totaal zorgeloze vakantie. Na het wandelen heerlijk ontspannen aan het zwembad,daarna lekker eten gecombineerd met een smakelijke wijn. Topontbijt buiten in de morgen en als je opeens wilt fietsen i.p.v. wandelen wordt de verhuur ook geregeld en staan de fietsen klaar voor de deur. Door de afwisseling wandelen en fietsen hebben wij een hele goede indruk gekregen van de schitterende omgeving en was het een perfecte vakantie.

      Kamertip: Niet aan straatkant ivm met geluid autoweg
      Datum van verblijf: oktober 2017
      • Reistype: Reisde met een partner
        • Kamers
        • Hygiëne
        • Service
      Bedank Dutchest
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Beoordeeld op 6 oktober 2017 via mobiele applicatie

      Wij hebben genoten van vier nachten in dit prachtige B&B! Hele mooie tuin met meerdere terrassen/hoekjes, een bar en prima zwembad. Goed ontbijt, goede kamers, alles stijlvol afgewerkt. Zeker een aanrader, wij komen vast nog wel eens terug, om nog wat mooie tochtjes te fietsen.

      Datum van verblijf: oktober 2017
      Bedank Marleen M
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Meer beoordelingen bekijken