Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“SIAMO TORNATI...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Vista al exterior
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Vista al exterior
Dormitorio Dormitorio
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Vista al exterior
Dormitorio
Dormitorio
Vista al exterior
Piscina exterior/comunitaria
Plano
Entorno/Localidad
Entorno/Localidad
Entorno/Localidad
Piscina exterior/comunitaria
Entorno/Localidad
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
El Medano, Tenerife, Canarische Eilanden

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 28 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Marinus V
Biezenmortel, Nederland
Niveau 5 bijdrager
69 beoordelingen
8 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 18 nuttige stemmen
“Koel appartement, geen last van vliegveld”
Beoordeeld op 21 februari 2015 voor een verblijf in februari 2015
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Het appartement ligt aan de noord-oostzijde (buitenzijde) van een groot appartementen complex. In februari geen zon in huis, wel is de wind soms hoorbaar. De tuin hebben we niet gebruikt (februari). 1 slaapkamer met een goed bed; slaapbank in de woonkamer/keuken. De ruimtes zijn redelijk klein, maar goed geschikt voor 2 personen. Ikea inrichting. Spaanse televisie, WiFI in de centrale hal en binnentuin/zwembad. Opmerkelijk was dat opstijgende vliegtuigen soms hoorbaar waren maar nooit storend; De eigenaresse nam alle tijd voor ons bij de ontvangst (Spaans en engels). Het Appartement was schoon en er was voldoende linnengoed. De centrale ruimtes zijn goed onderhouden. Het complex wordt gebruikt voor vakantie en door vaste bewoners.. De buurman bond zijn hond in de tuin vast als hij ging werken, hetgeen een aantal keren tot veel gejank leidde. Het grote, rustige en gedeeltelijk naturistische Tajita-strand ligt op loopafstand (vlakke weg). Bushalte voor de deur, voldoende parkeerruimte voor huurauto. Geen vertier in de directe omgeving.

Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 feb 2015
Si es verdad que podría hacer mucho viento, ya que hay que tener en cuenta que el tiempo ha estado mal en toda España, y aquí ha sido el invierno de los más fríos con diferencia al de muchos años. Así lo dicen las noticias, con lo cuál esta constatado por datos meteorologicos.

De ahí que pueda ser que ustedes oyeron los aviones a veces (por la dirección del viento), porque ni nuestros vecinos ni nosotros los oímos y ha sido tema de conversación por la cercanía al Aeropuerto Sur.

En cuanto que el apartamento está fuera del complejo, no entiendo, porque pertenece al complejo, que no de para la piscina no quiere decir que este fuera.
Es una zona muy tranquila que está fuera de los complejos vacacionales, y es donde los turistas que vienen a buscar tranquilidad se quedan y no en aquellos de turismo de masas. Porque turistas hay en todo el año y mucho extranjero que incluso tienen viviendas para pasar largas temporadas en ellos.

De resto veo que lo demás estaba del agrado de ustedes, que es realmente lo que nos importa y espero que tengan el mismo recuerdo que yo tengo en cuanto paso mis días libres en mi casa, tranquilidad, sol y playas vírgenes donde poderme bañar sin tener que pedir permiso para poner una toalla o que no tenga donde ponerme en una piscina debido a que han cogido la hamaca desde primera hora de la mañana.

Como se que lo han pasado muy bien y han venido varios años a nuestro Carnavales, también han visitado sitios como el Rancho Nino, el Cordero (dos de los restaurantes donde se come muy buena carne) me despido sin más.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anne T
Wexford, Ierland
Niveau 5 bijdrager
64 beoordelingen
26 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 60 nuttige stemmen
Beoordeeld op 25 november 2014 voor een verblijf in oktober 2014
Google Vertalen naar het Nederlands
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Location
Minpunten: lack of a fan and no safe to store pasports and valuable documents
Reisgroep: Echtgenoot/partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
francesca ...
Lido di Venezia, Italië
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 22 november 2017 voor een verblijf in november 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 jan 2018
Muchas gracias por la opinión. Lo tendremos en cuenta para seguir mejorando.
Si les hubiera agradecido que se hubieran puesto en contacto conmigo para solucionarlo.
Saludos desde Tenerife.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JorgeRT12
Niveau 4 bijdrager
25 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 12 nuttige stemmen
Beoordeeld op 14 november 2016 voor een verblijf in november 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Reisgroep: Con mi pareja
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SilviaGon ...
Madrid, Spanje
Niveau 3 bijdrager
10 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 30 september 2016 voor een verblijf in september 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Reisgroep: Con mi pareja
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 okt 2016
Mucha gracias.
Ha sido un placer tenerlos alojados en nuestro apartamento y que hayan disfrutado de la zona y de su hermosa Playa de la Tejita.
Saludos desde Tenerife
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andoni M
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 10 april 2016 voor een verblijf in april 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Tenía de todo
Reisgroep: Con mi pareja
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
12 apr 2016
Estamos muy contentos de que les haya gustado tanto el apartamento como la zona en la que está ubicado y la Playa de la Tejita.
Nos encantaría recibirlos de nuevo ya que ha sido un placer tenerlos hospedados en él.
Muchas gracias y hasta pronto.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
631eva
San Cristobal de La Laguna, Spanje
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 3 oktober 2015 voor een verblijf in september 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Overige
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen