Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“A great holiday”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
El Medano, Tenerife, Canarische Eilanden

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 35 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

825marinu ...
Biezenmortel, Nederland
Niveau 5 bijdrager
86 beoordelingen
9 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 23 nuttige stemmen
“Koel appartement, geen last van vliegveld”
Beoordeeld op 21 februari 2015 voor een verblijf in februari 2015
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Het appartement ligt aan de noord-oostzijde (buitenzijde) van een groot appartementen complex. In februari geen zon in huis, wel is de wind soms hoorbaar. De tuin hebben we niet gebruikt (februari). 1 slaapkamer met een goed bed; slaapbank in de woonkamer/keuken. De ruimtes zijn redelijk klein, maar goed geschikt voor 2 personen. Ikea inrichting. Spaanse televisie, WiFI in de centrale hal en binnentuin/zwembad. Opmerkelijk was dat opstijgende vliegtuigen soms hoorbaar waren maar nooit storend; De eigenaresse nam alle tijd voor ons bij de ontvangst (Spaans en engels). Het Appartement was schoon en er was voldoende linnengoed. De centrale ruimtes zijn goed onderhouden. Het complex wordt gebruikt voor vakantie en door vaste bewoners.. De buurman bond zijn hond in de tuin vast als hij ging werken, hetgeen een aantal keren tot veel gejank leidde. Het grote, rustige en gedeeltelijk naturistische Tajita-strand ligt op loopafstand (vlakke weg). Bushalte voor de deur, voldoende parkeerruimte voor huurauto. Geen vertier in de directe omgeving.

Datum van verblijf: februari 2015
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 feb 2015
Si es verdad que podría hacer mucho viento, ya que hay que tener en cuenta que el tiempo ha estado mal en toda España, y aquí ha sido el invierno de los más fríos con diferencia al de muchos años. Así lo dicen las noticias, con lo cuál esta constatado por datos meteorologicos.

De ahí que pueda ser que ustedes oyeron los aviones a veces (por la dirección del viento), porque ni nuestros vecinos ni nosotros los oímos y ha sido tema de conversación por la cercanía al Aeropuerto Sur.

En cuanto que el apartamento está fuera del complejo, no entiendo, porque pertenece al complejo, que no de para la piscina no quiere decir que este fuera.
Es una zona muy tranquila que está fuera de los complejos vacacionales, y es donde los turistas que vienen a buscar tranquilidad se quedan y no en aquellos de turismo de masas. Porque turistas hay en todo el año y mucho extranjero que incluso tienen viviendas para pasar largas temporadas en ellos.

De resto veo que lo demás estaba del agrado de ustedes, que es realmente lo que nos importa y espero que tengan el mismo recuerdo que yo tengo en cuanto paso mis días libres en mi casa, tranquilidad, sol y playas vírgenes donde poderme bañar sin tener que pedir permiso para poner una toalla o que no tenga donde ponerme en una piscina debido a que han cogido la hamaca desde primera hora de la mañana.

Como se que lo han pasado muy bien y han venido varios años a nuestro Carnavales, también han visitado sitios como el Rancho Nino, el Cordero (dos de los restaurantes donde se come muy buena carne) me despido sin más.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Eileen S
Birmingham, England, United Kingdom
1 beoordeling
Beoordeeld op 2 april 2019 voor een verblijf in maart 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: maart 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
14 apr 2019
Thank you very much! We are pleased that you had beautiful holidays! We hope see you soon! Regards
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
M777ASE
1 beoordeling
Beoordeeld op 3 december 2018 voor een verblijf in november 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: november 2018
Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anne T
Wexford, Ierland
Niveau 6 bijdrager
82 beoordelingen
30 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 79 nuttige stemmen
Beoordeeld op 25 november 2014 voor een verblijf in oktober 2014
Google Vertalen naar het Nederlands
4
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: oktober 2014
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Location
Minpunten: lack of a fan and no safe to store pasports and valuable documents
Reisgroep: Echtgenoot/partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 september 2020 voor een verblijf in september 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Saxojohn
1 beoordeling
Beoordeeld op 10 januari 2020 voor een verblijf in december 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: december 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
YureDial
1 beoordeling
Beoordeeld op 11 november 2019 voor een verblijf in november 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: november 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 nov 2019
Nos alegro de que tu, tu peque y la familia lo hayan disfrutado.
Hemos estados encantafos de recibirlos en nuestro apartamento y que hayan disfrutado tanto en el como de la zona en que se encuentra.
Muchas gracias Yurena.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen