Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Heerlijk verblijf op een goede locatie”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Guime, Lanzarote, Canarische Eilanden

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
LauraDani ...
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
“Heerlijk verblijf op een goede locatie”
Beoordeeld op 15 februari 2019 voor een verblijf in februari 2019

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in 1 van de 3 huisjes. In het huisjes was alles aanwezig wat nodig was voor een zorgeloos verblijf en de tuin bij het huisje is prachtig. Er is een zwembad, voldoende ligstoelen en een fijne BBQ, alles voor privé gebruik. En boven alles zijn we enorm goed en gastvrij ontvangen door Anna en Felip, die gedurende ons gehele verblijf goed bereikbaar waren voor vragen en altijd voor ons klaar stonden.

De locatie van het huisje is gunstig, dicht bij alle wegen en toch op een rustig punt gelegen. Je hebt wel een auto nodig om overal te komen (al gaat er ook een bus in het dorp, maar hoe die verbinding is weet ik niet), maar er is een supermarkt op loopafstand en voldoende restaurantjes op maximaal 10 minuten rijden.

Kortom, een heerlijk verblijf voor een weekje Lanzarote!

Datum van verblijf: februari 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 feb 2019
Heel erg bedankt voor uw opmerkingen, een genoegen u te ontmoeten.
Anna & Felip
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ongewenst ...
Delft, Nederland
1 beoordeling
“Prachtig huis in rustige omgeving”
Beoordeeld op 26 mei 2017 voor een verblijf in mei 2017

Mooi huisje met complete inrichting en stabiele snelle WiFi. Ligt in zeer rustige omgeving ondanks het feit dat de huisjes (het zijn er 3) dicht, of aan, de weg liggen. Het enige dat je hoort is de wind, vogels en soms wat honden. Wat de huisjes bijzonder maakt zijn de fantastische bijbehorende prachtige tuinen. De tuinen zijn smaakvol ontworpen, aangelegd en zeer goed onderhouden. Het zwembad in de tuin is heerlijk. Er is een complete BBQ plaats ingericht in de tuin.
Een fijne plek om volkomen tot rust te komen. De ligging is ideaal om er met de auto op uit te trekken en het eiland te verkennen. Op loopafstand bevindt zich een supermarktje. Als je van rust en privacy houdt zul je deze plek absoluut kunnen waarderen. Wat ik zelf erg prettig vond is dat we van de eigenaren, Anna en Felip, mochten uitchecken wanneer ons dat uitkwam.

Datum van verblijf: mei 2017
Je leeftijdgroep 65+
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 mei 2017
Bedankt voor alles!
Je bent erg aardig.

Anna en Felip
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Leeds, Verenigd Koninkrijk
Beoordeeld op 10 september 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
12 sep 2018
Thanks for your comments. We wait for you whenever you want. See you soon!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Puri R
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 10 december 2017 voor een verblijf in december 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: december 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 dec 2017
Muchas Gracias por vuestro comentarios. Un placer que escogieran nuestro alojamiento para disfrutar de unos días en la Isla de Volcanes.
Encantados de conocerles. Vuelvan siempre que quieran!
Anna y Felip
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen