Beoordeeld op 30 januari 2023 via mobiele applicatie

Het park ligt in een mooie omgeving bij een ander park in de buurt. Dit zie je liggen vanaf de overkant. Ik aankomst kan je je auto parkeren op de parkeerplaats en heb ik mij binnen gemeld. Wij hadden een vroege check in van 13.00 uur. De ontvangst was oké, niet heel bijzonder en moest zelf vragen naar meer info.

Bij aankomst was ik verrast over hoe het park erbij staat. Er waren wat werkzaamheden aan de gang. Zo zijn ze wat huisjes aan het vernieuwen en zijn er nog andere werkzaamheden. Het is goed dat ze het doen, want sommige accomodaties waren niet best. Zo ook die van ons…. Ik schrok al dat het aan de buitenkant vervallen was. De verf bladderde van het hout en hier en daar was er een rot kozijn. Na binnenkomst zag je duidelijk dat de vloer niet gedweild was en dat het best “oud” was. Oud meubilair, keuken en de bedden hadden ook z’n beste tijd gehad. Het sanitair en was oud en kon echt wel een goede poetsbeurt gebruiken.

Het zwembad was voor mij een grote verrassing. Dit is was echt leuk. Het was er sowieso warm, het water was goed en er was een gezellige sfeer.
Ook de market dome was leuk en er was genoeg te doen.

Samen hebben we met de familie een leuk verblijf gehad. Bovenstaand heeft ons verblijf hier verpest, maar ik schrijf graag eerlijke reviews. Zou ik dit park nog eens bezoeken? Nee!!!

Datum van verblijf: januari 2023
Center Parcs Limburgse Peel, Overig van Center Parcs Limburgse Peel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 februari 2023

Beste Myrna,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. We zijn inderdaad bezig met de renovatie aan de buitenzijde van onze cottages. We proberen onze gasten te plaatsen in een reeds gerenoveerde cottage, helaas is dat niet niet altijd mogelijk. We hopen dat u de teleurstelling omtrent de schoonmaak bij ons kenbaar heeft gemaakt zodat we het direct voor u konden oplossen.

Fijn te lezen dat u positief verrast werd in de Aqua Mundo en de Market Dome!
We hopen dat u Center Parcs in de toekomst weer zult overwegen als vakantiebestemming.

Team Het Limburgse Peel

Beoordeeld op 21 januari 2023 via mobiele applicatie

Met een aantal vriendenstellen en de kinderen besloten oud en nieuw op jullie park door te brengen. Achteraf echt enorm spijt dit geboekt te hebben. Prijzen van de huisjes waren echt belachelijk hoog voor wat je er voor krijgt. Huisjes waren vies (veel stof, vettig, bloedvlekken op kussen etc) en enorm verouderd. De trap naar boven is ontzettend stijl en voor een zwangere maar ook voor de kinderen gewoonweg gevaarlijk.
De prijzen in de plaza zijn echt bizar hoog (drinken en snacks).
Het park zou vuurwerkvrij zijn maar er werd meer afgestoken dan wij thuis gewend waren.
Wij komen hier nooit meer terug.

Datum van verblijf: december 2022
Center Parcs Limburgse Peel, Overig van Center Parcs Limburgse Peel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 januari 2023

Beste Eliselnder,

Aan prijzen kunnen we niet zoveel doen, dat wordt door het hoofdkantoor bepaalt. Aan de schoonmaak natuurlijk wel. Ik neem aan dat we het voor u opgelost hebben. Zodra gasen buiten het park zijn kon er wel viirwerk afgeschoten worden. Het kan zijn dat uw cottage dichtbij de doorgaande weg lag?

We hopen u toch nog eens te mogen begroeten zodat we u kunnen overtuigen van onze gastvrijheid.

Team Limburgse Peel

Beoordeeld op 29 december 2022

Ontzettend grote teleurstelling! Smerig huisje, stof hangt er van het plafond. kapotte televisie. We hadden een 4phuisje met bad geboekt en zijn 1,5wk terug omgezet naar 6p zonder bad. Waardeloos. De verschillende klantenservices geven je nummers die niet werken, denken niet met je mee en nu we er zijn, zijn alle huisjes volgeboekt. Rampzalig en waardeloze service, nooit meer en absoluut geen aanrader.

Kamertip: Alles behalve hier. Het is zonde van je geld en de service van centerparcs is bagger.
Datum van verblijf: december 2022
Center Parcs Limburgse Peel, Overig van Center Parcs Limburgse Peel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 december 2022

Bete Jilian Emanuels,

Wat vervelend om te lezen dat uw verblijf bij ons niet naar uw wens geweest is.Ik hoop dat u de schoonmaakklacht doorgegeven heeft op ons park zodat we dit voor u hebben kunnen oplossen. Wenemen aan dat de Televisie gemaakt is of omgeruild. Een televisie kan wel eens kapot gaan maar we hebben deze zeker op voorraad zodat we u kunnen voor zien van een nieuwe.
Ik hoop dat de service op ons park naar wens is geweest.

Team Limburgse Peel

Beoordeeld op 23 december 2022

Begin December hier op het park geweest, lekker rustig op 5/6 en 7 december. Huisje wat verouderd maar prima en schoon. De sporthal voor ons eigen zo ook de bowlingbaan, allemaal prima. Supa golf was ook leuk en de mountainbikes plus route was ook prima.
Moesten bij inchecken wachten op de schoonmaak maar kregen daarvoor netjes vouchers om wat te eten/drinken.

Kamertip: Voor meer rust moet je geen huisje bij de weg nemen.
Datum van verblijf: december 2022
Center Parcs Limburgse Peel, Overig van Center Parcs Limburgse Peel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 december 2022

Wat fijn om te lezen dat u een mooi verblijf heeft gehad op ons park.

Beoordeeld op 25 november 2022 via mobiele applicatie

Basic huisje maar alles aanwezig.
Huisje was netjes. Park is prima onderhouden. Werklui rijden wel te hard!
Zwembad is niet heel groot maar voor een paar uurtjes plezier meer dan genoeg. We lazen in recensies dat ivm gasprijzen verwarming begrensd was en zwembad koud. Nou hier niets van gemerkt. Er kan gewoon gestookt worden en zwembad was ook voor de allerkleinste goed op temperatuur. Wij komen nog eens!

Datum van verblijf: november 2022
Center Parcs MDLP, Eigenaar van Center Parcs Limburgse Peel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 november 2022

Beste Nevilv2016,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat we u nog eens mogen begroeten op ons park!

Team Center Parcs Limburgse Peel