Wat een leuke ontdekking! Vandaag per toeval in dit dorpje en bij Ristorante Dilano beland, omdat we in Den Helder geen restaurantje vonden dat voldeed aan wat we zochten: eenvoudig maar lekker en net even anders. Van buiten lijkt het een klein wat propperig tentje maar binnenin is het echt een gezellig restaurant.
Het Dilano concept: Italiaanse keuken in kleine gerechtjes (2 per persoon per ronde, waarbij je doordeweeks onbeperkt kunt eten voor iets meer dan 25 €), super leuk om van alles uit te proberen van de kaart, dus ook voorgerechtjes, pasta's en mini-pizza's. Alles was erg lekker, goed op tempo geserveerd maar niet gehaast, een heel leuk jong team aan personeel dat goed op elkaar ingespeeld is en voile, zorgt dat de tent goed draait! Echt een aanrader als je in deze omgeving bent (wij zaten op een camping in Callandsoog). Ik zou wel reserveren, wij hadden geluk door de week er vroeg te zijn maar de kans dat je er naast grijpt is aanwezig gezien de volle tafeltjes en drukbezette telefoon.