Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Beoordelingen (12)
Beoordelingen filteren
12 resultaten
Waardering van reizigers
8
4
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
8
4
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 12 van 12 beoordelingen
23 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie ruime appartementen in een historische boerderij met een historie vanaf begin 1300. Het is ook altijd een warm weerzien met de andere vaste gasten en de bewoners van de Gillishof. Dit complex ligt aan de rand van bocholtz in een landelijk gebied.

Verbleef: juli 2016, reisde met familie
1  Bedank Rolph185
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juli 2016 beoordeeld

Fijne appartementen op een heerlijk rustige locatie in het mooie Zuid-Limburg. Mooie Limburgse Hoeve en prima locatie voor dagtochten in de regio. Hartelijke ontvangst van Jacqueline. Appartement wat wij hadden (Napoleon) had goede bedden en goede voorzieningen in de keuken. Gezellige binnenplaats waar we heerlijk konden ontbijten en 's avonds gezellig een drankje drinken. Zeker een aanrader!!

  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank JohanBandell
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jacqueline S, Eigenaar van Gillishof Slowlife Holiday, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 september 2016

Ik herinner mij jullie als fijne gasten en genieters van land en leven. Zowel waardering voor het mooie Limburgse landschap alsook de betere restaurants die in bourgondisch Limburg te vinden zijn. Dankjewel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie locatie om tot rust te komen, genoeg dingen te doen in de omgeving, maar vooral kun je hier tot rust komen.

Unieke locatie in het rustige kerkdorpje Bocholtz, kort bij Aken, Maastricht, Luik, Keulen en andere mooie plaatsen.

Echt een aanrader om te overnachten. Gastvrij ontvangst

Verbleef: juli 2015, reisde met familie
1  Bedank Rolph185
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jacqueline S, Eigenaar van Gillishof Slowlife Holiday, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 september 2016

Dankje Rolph voor je mooie woorden.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.