3 personen bekijken dit hotel
Agoda.comUS$ 106
ZenHotels.comUS$ 106
eDreams
Beoordeeld op 2 maart 2023

Eens met een eerdere beoordelaar: de temperatuur van het buitenbad en dan met name waar de vissen zwemmen is schandalig koud! Het hotel, de parkplaza etc was allemaal naar wens gelukkig verder. Maar het zet wel aan tot nadenken; het zwembad is voor ons immers de grootste reden tot bezoek. Ik hou de reviews in de gaten alvorens nogmaals te boeken.

Datum van verblijf: februari 2023
Guest Relations, Eigenaar van Center Parcs Het Heijderbos, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 maart 2023

Beste LoperaFam,

dank u wel voor uw beoordeling.

Wat jammer om te lezen dat u het water in onze Aqua Mundo te koud heeft gevonden. In december is er een test geweest met de temperatuur echter is deze daarna weer teruggezet naar de temperatuur die wij eerder hanteerde. Het is dan ook zeer spijtig dat u dit als koud heeft ervaren.

Fijn dat u verder wel heeft genoten van uw verblijf.

Hopelijk tot een volgende keer.

Beoordeeld op 27 februari 2023 via mobiele applicatie

Leuke centerparcs, vooral omwille van de jungle dome waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven in een ware klim en klauter jungle. Het zwembad is iets minder dan wat je bij andere centerparcs parken gewoon bent: geen stroomversnelling, geen gewoon buitenbad. Wel een fijne duo racer glijbaan (jammer dat het scherm beneden de baan nuet werkte). De wildwaterbaan is te wild om eerlijk te zijn. Een kind van 7 dat heel goed kan zwemmen kan je er niet in vertrouwen en moet een zwemvest aan omwille van de te hevige stroming. Ook als volwassenen is de fun er een beetje af door het laatste stuk van de wildwaterbaan waar je echt blauwe plekken oploopt.
Verder is het een mooi park in een mooi gebied. Fijne gerestaureerde huisjes.
Nog een jammer puntje dat anders is dan anderen CP parken : de kinderboerderij gaat om 16u dicht (heel vroeg) en de Orry show is pas om 19u s avonds (vrij laat).

Datum van verblijf: februari 2023
Guest Relations, Eigenaar van Center Parcs Het Heijderbos, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 februari 2023

Beste Chantal H,

dank u wel voor uw review.

Het klopt inderdaad dat onze wildwaterbaan de snelste is van alle parken en dat je hiervoor goede zwemvaardigheden nodig hebt. Een zwemvest is dan ook zeker, ook al hebben ze een diploma, aan te raden. Het scherm van de duo racer is reeds gemeld bij de leverancier en hopen wij zo spoedig mogelijk te kunnen oplossen. Het geeft dan niet de ervaring die u had verwacht, excuses hiervoor.

Fijn dat u genoten heeft van onze Jungle Dome. Ook wij voelen ons daar weer kind.

Hopelijk tot een volgende keer op Het Heijderbos!

Beoordeeld op 12 februari 2023 via mobiele applicatie

Tuurlijk ze hoeven zelf er niet in. Bij de visjes staat een badje onder de bord waar je ziet welke visjes rond zwemmen die water is wel warm. Stap je in die zwembad om te snorkelen zit je na 5 minuten te wibberen van de koud. Ook zijn de douches ijskoud. Van de paard zijn er maar 3 of 4 die warm water hebben. Eten is extreem duur, voor een cola en ijsthee 9€ kwijt, de cola van de mac of kfc is zelfs beter en goedkoper… niet te drinken gewoon. Totaal voor een kindermenu en twee frietjes waarvan een klein en twee snacks 22€€ kwijt… totaal met drinken dus 31€ voor eigenlijk niet echt fatsoenlijk eten… normale frietent ben je 15€/20€ kwijt….
In een word ga gewoon hier niet naar toe. Het is echt niet de moeiten waard.
En zelfs als je vertel dat je niet tevreden bent nemen ze je niet serieus… Word compensatie voor het ongemak kennen ze ook niet. Dit was de eerste een laatste keer!

Kamertip: Ga hier gewoon niet naar toe, het is het geld echt niet waard!
Datum van verblijf: februari 2023
Guest Relations, Eigenaar van Center Parcs Het Heijderbos, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 februari 2023

Beste Beatrice R,

dank u wel voor het kenbaar maken van je ervaring op ons park. Ontzettend jammer dat dit niet de ervaring was die je had verwacht. Excuses voor het ongemak.

Beoordeeld op 9 februari 2023 via mobiele applicatie

Midweek 6p Eden Vip-cottage geboekt via een mooie- Bungalowrace- aanbieding. Super keuze! Mooie, schone en ruime bungalow, en van alle gemakken voorzien. Bungalow 610 mooi aan het water. Ruime inventaris, alleen jammer dat er geen oven is.
Bungalow is een echte aanrader!

Overige voorzieningen heel erg leuk! Jungle en zwembad zijn heel mooi. Golfbad en buitenbad aan de frisse kant! Voor hele kleine kinderen (onder het jaar) echt te koud.
Kinderbaden waren lekker van temperatuur en leuk voor de kleine kinderen.
Kleedruimtes zijn mooi, schoon en warm. Ruime babyhokjes!

Horeca is de prijzige kant maar het eten is wel lekker en de bediening is vriendelijk.
De supermarkt is echt ontzettend duur . (Bijvoorbeeld: 4 euro voor een pak Optimel is toch eigenlijk niet normaal…. )

Erg leuke vakantie gehad. We komen graag nog eens terug!

Kamertip: Elders boodschappen doen. Boek via de Bungalowrace dagen, let er dan wel op dat je Friends-voordelen niet gelden.

Beste bertus88,

dank je wel voor het delen van jouw ervaring op ons park.

Fijn dat jullie genoten hebben.

Tot de volgende keer!

Beoordeeld op 19 januari 2023

De keuken (+ -apparaten) en badkamer waren niet schoon, servies is enorm gedateerd, de glazen en de koffiekopjes nemen je direct weer terug naar de jaren 90. Voelt niet aan als luxe of vakantie. Het handdoekenpakket bestaat uit 1 normale handdoek en 1 kleine handdoek. Dat is niet voldoende voor 4 dagen en het staat ook niet duidelijk op de website. We hadden geen wc-papier. Er zat schimmel op de kozijnen. Er waren wat zaken kapot.
Het zwembad was te koud, echt veel te koud! In het huisje was de temperatuur zeer aangenaam.
Het bandjes-systeem is wel echt heel handig, ook voor de lockers in het zwembad. De omgeving is prachtig.
Veel rokende mensen die geen respect hadden voor de niet-rook zones, voor bij de ingang van de Market Dome. Past niet in een kinderrijke omgeving.

Datum van verblijf: januari 2023
Guest Relations, Eigenaar van Center Parcs Het Heijderbos, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 januari 2023

Beste jessvM2029YQ,

dank u wel voor het kenbaar maken van uw ervaringen op ons park.

Jammes om te lezen dat niet alles naar wens was. Wij hopen dat u dit ook direct ter plaatse heeft gemeld en wij voor u hebben gekeken naar een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Ook wij streven naar een rookvrije zone bij onze Market Dome. Wij hebben hierbij natuurlijk wel de hulp van onze gasten nodig.

Wij hopen dat u ondanks dat niet alles helemaal naar wens wa toch heeft genoten van het samen zijn met u familie of dierbaren.