Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk simpel maar o zo lekker!!”
Beoordeling van even pause

even pause
Geclassificeerd als nr. 1 van 15 Restaurants in Brouwershaven
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 22
Beschrijving: Cafetaria Even Pause. Ruim aanbod van verfrissende lunchmenu's, broodjes, soep van de dag en verse ambachtelijke plate gerechten voor een betaalbare prijs
Gegevens restaurant
Beschrijving: Cafetaria Even Pause. Ruim aanbod van verfrissende lunchmenu's, broodjes, soep van de dag en verse ambachtelijke plate gerechten voor een betaalbare prijs
13 september 2019 beoordeeld

Je moet aan de counter bestellen en zelf je drankjes uit de koelkast halen, maar o wat waren de kibbeling en lekkerbekjes lekker! Geserveerd met boerenfriet (in een klomp) en met lekkere sausen. Voor de prijs hoef je het niet te laten, we waren inclusief een drankje Euro 62 kwijt voor 4 personen. Top hoor.

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JaapV830
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sander C, Eigenaar van even pause, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Dank u voor uw mooie recensie.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (123)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 123 beoordelingen

13 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere hamburgers en frietjes. Frietjes worden heel origineel geserveerd in een klomp.
Was wel heel warm binnen in de serre met de zon erop.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Deuce71
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Al op wat plekken in Zeeland en Zuid-Holland kibbeling gegeten de afgelopen weken, wat een top-Kibbeling bij Even Pause! Vis is vers, kruiden precies goed, vooral de deegkorst was perfect: dun, krokant en super gebakken, spot on!

Ook frieten en hamburger waren prima, komen hier zeker terug!

Beslist mijn kibbeling nummer 1 deze zomer :-)

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank lekkerzwart
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juli 2019 beoordeeld

De friet van even pauze is zooooo lekker ! Vooral met die kruiden erop! Ook de hamburgers zijn niet normaal groot !!
Bij afhalen worden er wel eens dingen vergeten ! Dus tegenwoordig controleren we het voor we naar huis gaan !
Personeel is vriendelijk !
En binky was er ook ! Dus dat maakte het bezoek wel compleet

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Doodkorte
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sander C, Eigenaar van even pause, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juli 2019
Google-vertaling

Super bedankt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We aten friet met kibbeling en friet met een mega hamburger. De hamburger zeg je inderdaad u tegen. Prima plek, als je zin hebt in lekkere friet. Ook prima om met een kindje te gaan eten.

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank Thuis3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sander C, Eigenaar van even pause, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2019

Dank u

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die even pause bekeken, bekeken ook

 

In even pause geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding