Aanbieding bekijken
Agoda.com
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 29-03-23
Beoordeeld op 29 september 2020

Goed "dorps" hotel. Kamer voldoende ruim. Miste echter de mogelijkheid om koffie te zetten op de kamer. Vrij steile trap naar de kamers, geen lift aanwezig. Zodoende minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Ontbijt kan wat uitgebreider, wordt opgediend op 2 etagères, een met beleg en een met brood. Gratis parkeergelegenheid op een paar minuten lopen. Vriendelijk personeel.

Kamertip: Waarschijnlijk zijn de kamers redelijk identiek
Datum van verblijf: september 2020
Beoordeeld op 3 september 2019

Afgelopen weekend de vrijdagnacht in het hotel overnacht. Op de vrijdagavond gebruik gemaakt van de mogelijkheid om in het restaurant te dineren. Voorgerecht, hoofdgerecht als nagerecht was prima. De hotelkamer was ook prima. Ruime kamer met een mooie badkamer. De 2 fietsen konden in de nacht in de garage van de eigenaar staan welke dicht bij het hotel woont. Ontbijt in de ochtend was ook prima keuze uit diverse broodsoorten en zowel hartig als zoet beleg aanwezig. Ontbijt wordt netjes aan tafel geserveerd. Op de zaterdag met de boot richting Ameland vertrokken voor een fietstocht over het eiland. Hotel ligt zo'n 18 km van de boot naar Ameland. Algehele conclusie leuk familiehotel voor trip naar eilanden waarbij prijs kwaliteit in juiste verhouding staat.

Datum van verblijf: augustus 2019
Beoordeeld op 3 augustus 2017 via mobiele applicatie

Prima kamer. Netjes ingericht, de bedden zijn wat simpel en zakken wat door, vervelend als je een zwakkere rug hebt. Het ontbijt was de eerste 4 dagen erg eentonig en we kregen pas na ca 10 min koffie. Na er wat van gezegd te hebben was het overvloedig. Prettige mensen al bij al leuk.

Datum van verblijf: juli 2017
Beoordeeld op 22 oktober 2015 via mobiele applicatie

Wad oars is een eenvoudig hotel/restaurant in Anjum. Heel gunstig gelegen als met de boot vroef naar Schiermonnikoog wilt.
De kamer is toereikend niets bijzonders met een fatsoenlijke badkamer.Als je gereserveerd hebt bel nog even voor een bevestiging,ik stond niet in het boek.
Het restaurant serveert gerechten, eenvoudig naar niet goedkoop. Er zijn ook meeneem/pizza te krijgen.

Datum van verblijf: oktober 2015
Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 15 september 2015

Zeer gemoedelijk. Kamers aan straatkant wat last van straatlawaai in de ochtend (school- en werkvertrekken). In bar en restaurant soms eerder wat onervaren bediening maar vriendelijk en meegaand.
Meer dan correcte kamerinrichting en -hygiëne.

Kamertip: Kies niet voor kamer aan straatzijde
Datum van verblijf: september 2015