Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk”
Beoordeling van Orea Karpathos

Orea Karpathos
Geclassificeerd als nr. 21 van 85 Restaurants in Karpathos Town (Pigadia)
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 13 - US$ 22
Keukens: Grieks
Dineropties: Na sluitingstijd, Diner, Lunch, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Diner, Lunch, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben gekozen voor 5 kleine gerechten en 1 ltr huiswijn. Kosten €52. We hebben heerlijk gegeten in een restaurant dat door een familie gerund wordt. Geen jonge mensen in de bediening maar fanatieke en prettige heren en dame van respectabele leeftijd. Dit zorgt voor een prettige en rustige sfeer. Aanrader

Datum van bezoek: september 2019
Bedank reiziger105
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (506)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 506 beoordelingen

17 juli 2019 beoordeeld

Door ons diverse tavernas in Pigadia bezocht en waardoor wij als Griekenland kenners tot de conclusie kwamen dat Orea het beste uit de bus kwam. Niet voor niks dat ook vooral later op de avond de Grieken zelf hier ook komen eten

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank adladl2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben gegeten bij dit restaurant. Het eten was erg lekker, maar het was er chaotisch. Het terras was vol en wij hadden de indruk dat de bediening dit niet aan kon. Er zat een groep van 11 Italianen en misschien dat het daardoor kwam, maar erg rustig was het niet.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank T2852KCdiannem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 februari 2019 beoordeeld

Originele recepten met een vriendelijke bediening. Komen er regelmatig tijdens onze vakantie. De kleftiko is een aanrader

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Anja v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Typisch Grieks. Heerlijk authentiek elk super vriendelijke bediening. Altijd voor herhaling vatbaar ...

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank O835YOrobr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Orea Karpathos bekeken, bekeken ook

Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
 
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
 
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
 

In Orea Karpathos geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding