Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Eigenlijk een tegenvaller!”
Beoordeling van Maxim

Maxim
Geclassificeerd als nr. 34 van 85 Restaurants in Karpathos Town (Pigadia)
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld

Keuze op dit restaurant omdat het er gezellig uit zag en er een enthousiaste dame uitleg gaf wat het restaurant te bieden had. Eenmaal binnen werd er niet zo heel veel aandacht meer aan ons besteed. Het bestelde eten stond snel op tafel en kan niet zeggen 'wat hebben we heerlijk Grieks gegeten'. We gingen met grote verwachting naar binnen en dat is zeker niet waargemaakt.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Baboes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (349)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 349 beoordelingen

3 september 2019 beoordeeld

Met de titel is eigenlijk alles gezegd.
Tui doet hier zijn bijeenkomst, ik begrijp niet goed waarom, sponsoring ofzo.
Niet voor het traditionele Griekse eten.
Wat een tegenvaller. Kom op friet in een pan en calimari in en pan hop op bord klaar dit kan echt veel beter.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank ving652
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een echte aanrader. Echte, maar dan ook echte traditionele gerechten en smaken van Karpathos. Vierde daar ons huwelijks jubileum en ontvingen van eigenaar van Three Stars app een heerlijk dessert, met verfrissende ‘bubbels’ incl een mooi lied. Dank je wel, Efcharisto poli Vasilis, voor de fantastische avond en heerlijke eten. We komen terug! Een aanrader, vooral de vriendelijkheid!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 185janwillemk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor het eten hoef je hier niet heen te gaan. Hele droge, smaakloze tonijn en zalm. Wel heel gezellig zitten en goede sfeer. In karpathos kun je veel lekkerder eten op andere plaatsen.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank 329www
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten, vriendelijk personeel dat alles doet om je naar t zin te maken.
Het eten was goed maar het vlees had ietsje meer smaak mogen hebben.
Mooie lokatie!

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank 202ruudj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Maxim bekeken, bekeken ook

Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
 
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
 
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
 

In Maxim geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding