Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker Grieks eten en aardige bediening!”
Beoordeling van Sofia's Place

Sofia's Place
Geclassificeerd als nr. 29 van 85 Restaurants in Karpathos Town (Pigadia)
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld

Net aangekomen in Pigadia en in dit restaurant vriendelijk onthaalt. We hebben hier lekker gegeten en het bedienend personeel was vriendelijk en gastvrij. Het borreltje van het huis wat we kregen nadat we de rekening hadden gevraagd is de lekkerste van de vakantie geweest.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Baboes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.061)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 1.061 beoordelingen

10 september 2019 beoordeeld

Helaas zijn wij erin gestonken. Wat een tourist trap! Snap niet dat het hier dag in dag uit zo vol zit, gezien het uitermate slechte eten wat er geserveerd wordt! Bovendien zit je ook nog op elkaars lip. Dit eten is de naam Grieks eten echt niet waard. Ga naar Anemoessa of Mesogios, respectievelijk ernaast en iets verderop. Een wereld van verschil en duizend keer lekkerder!

Datum van bezoek: september 2019
3  Bedank Znoopy3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij Sofia's place krijg je altijd een zeer hartelijk welkom.
Er is een ruime keus aan geweldige Griekse gerechten, zowel in voorgerechten als hoofdgerechten.
Hou je van lamsbout van de grill of verse vis, dan ben je hier zeker aan het goede adres.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 2friedav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2019 beoordeeld

Het restaurant zit vol met mensen, dat wel maar het eten is van een matige kwaliteit, de kipsouvlaki had meerdere zwartgebrande plekken

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Maximiliaan61
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2019 beoordeeld

Het eten is er goed. Advies is om voor de vispasta naar de buren te gaan, maar voor de Karpathische geit moet je in Pigadia toch echt bij Sophia zijn.
Heerlijke rijst erbij. Echt top!
En natuurlijk de Loukoumades na de tijd. Super super lekker! Ook voor de kleine hele goed kipnuggets!
Soms is de bediening iets onrustig, maar de kwaliteit is top.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank MettyP
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Sofia's Place bekeken, bekeken ook

Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
 
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
 
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
 

In Sofia's Place geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding