Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aanrader ”
Beoordeling van Mike's Restaurant

Mike's Restaurant
Geclassificeerd als nr. 17 van 85 Restaurants in Karpathos Town (Pigadia)
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
5 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten hier in een relaxte sfeer. Je zit midden in een leuk straatje waar je gastvrij wordt ontvangen.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank doerakjuh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (555)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 555 beoordelingen

8 september 2019 beoordeeld

Het gaat niet om de kwaliteit van het eten. Alles moet snel zodat de tafel weer vrij komt voor de volgende gasten. Hadden het voorgerecht nog niet op of het hoofdgerecht stond er al. Vis was niet mals en smakeloos. Waren niet gediend van ons commentaar. Snel betalen en wegwezen.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank AvZ-1954
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mikes_restaurant2016, Διευθυντής van Mike's Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 september 2019
Google-vertaling

At times when there is a lot of guests to serve mistakes can be made. But in your case my father and i came to your table and ask you what the problem was and you your self told my father that the fish has 'no taste'. that same night we gave over 25 orders served the same way as yours without someone to complain. You also told my father that there was no problem. The problem could have been your taste. I my self offered you when u asked for the bill ouzo raki or desert on the house but you refused. Did u think that if i wanted the table i would have offered you something in order to make you stay more or would have taken everything from your table and pushed you to go; i'm sorry for the situation but at mikes place we will never push or make anyone uncomfotable so us to push them to go becouse we dont want the people to come in our place for only one time.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier lekker gegeten in een gezellig straatje. De bediening is goed en vriendelijk. Je krijgt aan het eind een drankje van het huis.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank 231henkm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Viel bijzonder tegen, beef was niet doorheen te komen en lag niet aan het mes...shrimps lagen te verzuipen in saus, groente bikkelhard. Bediening doet erg zijn best maar helaas....

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank bonnefooi2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Bediening prima, eten is goed.
Wijn lekker koel (rood) en betaalbaar.
Grote porties, vooral de Griekse salade.
Aanrader.

Datum van bezoek: juni 2019
2  Bedank MDDDB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mike's Restaurant bekeken, bekeken ook

Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
 
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
 
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
Karpathos Town (Pigadia), Kárpathos
 

In Mike's Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding