StayForLong
Beoordeeld op 24 oktober 2022 via mobiele applicatie

Wat een fijne vakantie heb ik gehad in Kos samen met mijn ouders. Het hotel was erg mooi en de bungalow waar wij in verbleven was ook zeer aangenaam en schoon.
Het personeel is stuk voor stuk zo vriendelijk en gastvrij. Ze doen allemaal zo hun best. Complimenten voor Clara&Anna die zo lief en behulpzaam zijn. Ze hebben onze vakantie nog beter gemaakt met al hun hulp en gezellige gesprekken niet te ontbreken.
Verder was er genoeg keuze qua eten, het mag soms iets meer verwarmd zijn, maar verder was her zeker lekker.

Ik zou hier zeker nog eens terug gaan!

Beoordeeld op 23 oktober 2022

Het is een groot en verzorgd resort. We hadden een juniorsuite de luxe met zeezicht.de bedden waren goed maar de badkamer met inloopdouche was zeer klein. De kamers worden elke dag mooi gepoetst.De ligging was niet ideaal naast de glascontainer die s.morgens bij ophaling veel lawaai maakte. Ontbijt en diner was lekker, tijdens het ontbijt kon je rustig eten maar tijdens het diner was het chaos. Veel te weinig plaats in het restaurant waardoor er lange wachtende rijen ontstonden. Eenmaal een tafeltje bemachtigd zat je nog niet rustig doordat men steeds met tafeltjes aan het verzetten was. Per verblijf van 8 dagen kan men in het a la carte restaurant gaan eten. Hier is het zeer rustig en het eten van zeer goede kwaliteit, een aanrader.

Kamertip: Neem bungalow beachfront met 2 zonnebedden
Beoordeeld op 22 oktober 2022 via mobiele applicatie

Wij hadden all inclusive geboekt met een suite aan zee. Bijzonder goed hotel, nette kamers en goede bedden. Aardig en behulpzaam personeel. Ze zijn goed georganiseerd. Eten is er prima en altijd vers.
Gratis ligbedden en handdoeken voor aan het strand en zwembad.

Beoordeeld op 17 oktober 2022 via mobiele applicatie

Schoon, netjes en mooi hotel met alles wat je tijdens een vakantie nodig hebt. Normaal gaan we niet naar half pensioen/ all in omdat het eten nooit zo best is. Maar bij Dimitra is het eten verrassend goed. Daarnaast is het personeel echt super vriendelijk en alles is gewoon goed geregeld. Zou het zeker aanraden.

Kamertip: Als je kan, huur een scooter en verken het eiland. Therme kan je overslaan.
Datum van verblijf: oktober 2022
Venia Sassalou, Μάρκετινγκ van Dimitra Beach Hotel & Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 oktober 2022

Dear stefjip,
Sunny greetings from Dimitra Beach!
Thank you for taking the time to leave this wonderful review. We were delighted to have been part of your vacation and thank you for selecting us.The entire team of Dimitra Beach hotel would like to thank you for your warm feedback and we hope to welcome you very soon for another perfect stay in paradise.
kindest regards,
Dimitra Beach hotel

Beoordeeld op 14 oktober 2022 via mobiele applicatie

Wij verbleven in een junior suite, zeer gehorig de gehele week kleine kinderen naast ons gehad en die huilde veel.
Kamer werd goed schoongemaakt. Wij kwamen laat aan maar bij de late night snack was niets eetbaar en dat vindt ik persoonlijk voor een 5 sterren hotel zeer matig.
Het eten was goed en uitgebreid. Wij bedanken het hele team maar speciaal Nikos en Francisca.

Datum van verblijf: september 2022