Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoogtepunten uit beoordelingen
Heerlihk zandstrand

Het strand bestaat uit een zandstrand met gezellige ligbedden, welke onder het genot van een ... meer lezen

Beoordeeld op 13 september 2019
pieterh389
via mobiele applicatie
Hier kun je heerlijk relaxen.

In één woord: fantastisch !!!! Hier kun je nog de rust vinden welke je op een vakantie wenst. Geen ... meer lezen

Beoordeeld op 11 september 2019
Frans J
,
Delft, Zuid-Holland, Netherlands
Lees alle 186 beoordelingen
  
Beoordelingen (186)
Beoordelingen filteren
186 resultaten
Waardering van reizigers
87
68
27
1
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
87
68
27
1
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 186 beoordelingen
Beoordeeld op 13 september 2019 via mobiele applicatie

Het strand bestaat uit een zandstrand met gezellige ligbedden, welke onder het genot van een drankje gebruikt kunnen worden. Het water heeft door zijn ligging een beperkte golfslag en diepteprofiel en daardoor geschikt voor een breed scala aan mensen.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank pieterh389
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 september 2019

In één woord: fantastisch !!!! Hier kun je nog de rust vinden welke je op een vakantie wenst.
Geen gedoe met een bedje regelen en een parasol.
Hier kun je ook wat lekkers snacken tussen de middag.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Frans J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 september 2019 via mobiele applicatie

Ammoudia beach is een heerlijk rustig strand , niet vol bepakt maar ook niet totaal leeg , rustig dorpje er om heen met genoeg eet gelegenheden . Als je van drukte houdt is Parga 20 minuutjes rijden , daar kan je hutjemutje liggen op het strand .

Datum van activiteit: september 2019
Bedank T5753MMthomasb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 augustus 2019

Dit strand is leuk voor kleine kinderen.ruimte, Het is een zandstrand. Heel groot ondiep deel in zee om te spelen. Gratis parkeergelegenheid. Zonnebedjes en parasol 5 euro per set

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Naat 8
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juni 2019

rustig strandje in de buurt van parga.(30 minuten met de auto en je bent er) heerlijk helder water en fijne strandbedjes.

Datum van activiteit: juni 2019
Bedank emma199201
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken