Beoordeeld op 15 juli 2020

We hebben twee weken met onze drie kinderen in dit appartementencomplex verbleven. Bij aankomst werden we opgevangen door de vriendelijke eigenaar en op onze kamer stond een fles wijn en een fles water om ons welkom te heten. Het appartement met twee slaapkamers was heel sfeervol en we hadden rondom uitzicht over zee en bergen. De schoonmaak was geweldig en vriendelijk en we hebben een mooie auto gehuurd via de eigenaar. Hij heeft ook een prachtig restaurant met een adembenemend uitzicht.
De zee, supermarkt en restaurants zijn op loopafstand, het dorpje is sfeervol en rustig. Zelden zo vriendelijke mensen ontmoet.
Wij hebben de fijnste vakantie ooit gehad!

Datum van verblijf: augustus 2019
Beoordeeld op 12 september 2017 via mobiele applicatie

Heerlijk rustig appartementencomplex in een leuk zee plaatsje gelegen. Er zijn voldoende restaurantjes in de buurt waar je lekker kunt eten. Er zijn een paar (buurt) winkels en een bakker waar je je boodschapje kan doen.
Wel is het aan te raden een auto te huren anders zit je wel geïsoleerd. Het zwembad is super en heel schoon se bedjes liggen prima. De eigenaar is een heel aardige man en begaan met zijn gasten en doet alles voor je. Hij is zelf niet veel aanwezig maar 24/7 bereikbaar. Hij komt om de paar dagen langs en maakt als je er bent een praatje. De schoonmaakster is er elke dag en staat voor je klaar als je iets nodig hebt. We hebben genoten van dit mooie eiland en dit super complex.

Datum van verblijf: september 2017
Beoordeeld op 14 augustus 2016 via mobiele applicatie

Mooi en schoon appartement voor een relaxte vakantie. Dit kleine complex is van alle gemakken voorzien en heeft een eigen zwembad. Zee, winkeltjes en restaurants op loopafstand. Op het strand kun je ligbedden en een parasol huren voor een schappelijke prijs (€8 of 2 bedden/parasol) Bij het strand kun je ook een boot huren of een georganiseerde boottocht boeken. Als je het eiland verder wil ontdekken is het wel goed om een auto te huren, dat kan eventueel via de eigenaar van het complex. Eigenaar is er niet de hele dag maar als hij er is is hij vriendelijk en zeer behulpzaam . Een aanrader voor een relaxte vakantie.

Datum van verblijf: augustus 2016
Beoordeeld op 30 juli 2015

Prima appartementen voor een fijne vakantie. Op een paar honderd meter afstand van de haven van het dorpje Keri (Beach) waar je een aantal restaurants kunt vinden. We hebben ze nagenoeg allemaal geprobeerd een geen slechte ervaringen opgedaan. Het appartement is prima verzorgd met een mooi zwembad, geen negatieve opmerkingen. Om de paar dagen worden de lakens verschoond en krijg je nieuwe handdoeken. Een verbeterpunt zou zijn om het toilet te splitsen van de douche.
Je hebt wel een auto nodig om ook de rest van het eiland te verkennen.

Datum van verblijf: juli 2015
Beoordeeld op 18 juli 2015 via mobiele applicatie

Heerlijke vakantie gehad op dit prachtige eiland. Wel een auto nodig want Limni Keri heb je snel gezien. Zwembad vrijwel voor onszelf gehad.

Aanrader als je van rust houdt. Eigenaar Stamatis heeft een restaurant met adembenemend uitzicht bij het Lighthouse.

Datum van verblijf: september 2014