De twee zussen runnen dit pension (en nog een ander een paar meter om de hoek). Beiden zijn zeer gastvrij en heel vriendelijk. Bij aankomst kregen we een fles wijn als welkom.
Wij hebben op basis van eerdere reviews geboekt met ontbijt. Dat is zeker aan te raden. Neem er wel de tijd voor, een uurtje per dag ongeveer. We begonnen elke dag met een karaf water en een karaf vers sap. Koffie en thee en toast met zelfgemaakt jam (2 smaken) en honing. Daarna varieerde het per dag; gebakken of gepocheerde eieren met heerlijke kruiden en tomaat uit eigen tuin, een toast met een tapenade van aubergine, gegrilde courgette, soort ‘ontbijtkoek’ met vijg, honing en sesamzaad, heerlijke echt Griekse yoghurt met honing, cake, soort vanille pudding, gegrilde zoet paprika’s, toast met ander soort tapenade met aardappel en aubergine, nog iets wat tussen een soort flesje en koek inzat ook met sesamzaad en ?. Teveel om op te noemen...en te lekker om...We zijn net terug van een heerlijk weekje uitrusten. Bij aankomst konden we kiezen tussen twee kamers; een op de beneden verdieping en een boven. We hebben gekozen voor boven, vanwege het uitzicht en iets grotere kamer met mooie blauwe tinten. Verwacht geen luxe kamer, maar alles is zeer schoon. In een nisje staat een koelkast en een aanrechtje met waterkoker en kookplaatjes ( gebruiken we nooit). Helaas geen koffiezetapparaat. Prima bed, niet te hard enige te zacht.
Wij hebben op basis van eerdere reviews geboekt met ontbijt. Dat is zeker aan te raden. Neem er wel de tijd voor, een uurtje per dag ongeveer. We begonnen elke dag met een karaf water en een karaf vers sap. Koffie en thee en toast met zelfgemaakt jam (2 smaken) en honing. Daarna varieerde het per dag; gebakken of gepocheerde eieren met heerlijke kruiden en tomaat uit eigen tuin, een toast met een tapenade van aubergine, gegrilde courgette, soort ‘ontbijtkoek’ met vijg, honing en sesamzaad, heerlijke echt Griekse yoghurt met honing, cake, soort vanille pudding, gegrilde zoet paprika’s, toast met ander soort tapenade met aardappel en aubergine, nog iets wat tussen een soort flesje en koek inzat ook met sesamzaad en ?. Teveel om op te noemen...en te lekker om te laten staan. Natuurlijk kan je ook wensen opgeven, maar wij laten ons het liefst verassen. En alles komt van eigen land ( achteraan bij het Keri Lake) of bij andere locale vandaan, dus onbespoten.
In een paar stappen lopen lig je op een kiezelstrand, wat in het water meteen overgaat op zand. Ligbedjes zijn er ook te huur.
Lunch hebben we de meeste dagen overgeslagen of alleen een beetje fruit...
Want ‘ s Avonds is er links om de hoek een ander geweldig restaurant ‘Taverna Finale’. Ook daar komt alles van eigen grond en is echt een familie bedrijf; pa ontvangt en bedienden ma kookt. Ook die is zeer aan te bevelen.
Uitgaansgelegenheden zijn er niet in Limni Keri, maar dat zoeken wij ook niet. We komen voor onze rust. En trekken liefst zelf er op uit. Auto gehuurd en motorboot kan je ook huren om delf langs de kust te varen; een aanrader!Meer
Minder weergeven